Ditte går solo

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 2 November 2016
OPDATERET: 2 November

I seks år har Ditte Wandahl Nielsen været ansat hos Macrodot. Her har hun blandt andet siddet med salg og marketing.

I et års tid har hun følt, at der skulle ske noget nyt. Men om det skulle være rundt om marketing eller rundt om salg af løsninger inden for storformatprint, udstillingssystemer, skilte med mere brugte Ditte en del tanker på.

Det blev storformat- og skiltebranchen, der løb med sejren.

– Jeg kan lide branchen, jeg har et godt kendskab til produkterne og mange af producenterne, jeg kan lide arbejdet med branchen, og synes jeg er god til opgaverne, fortæller Ditte Wandahl Nielsen, der også fik støtte fra en del leverandører, da de hørte om tankerne.

Den 1. november kunne Ditte så fortælle omverdenen, at Format Print tilbyder produktion af det meste inden for storformat, udstillingssystemer, bannere, skilteløsninger, lysrammer, instore materialer, POS med mere. Som Ditte fortæller udvides hjemmesiden med produkttilbud løbende.

Format Print er en brokervirksomhed.

– Jeg finder de bedste priser på opgaven. Markedet bliver afsøgt både i Danmark og i udlandet. Jeg har allerede mange kontakter, men søger løbende videre. Jo større mit netværk er, jo bedre kan jeg hjælpe kunderne – ikke bare med gode priser, men også med prisfornuftige løsninger på de lidt skæve opgaver, siger Ditte Wandahl Nielsen, der har de første kunder i hus.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01