Hvad sker der med emballagedesignet, når varen købes online?

PUBLICERET: 27 September 2016
OPDATERET: 27 September

For varemærkeejere i detailhandlen er emballagen det vigtigste værktøj til at differentiere produktet på hylden og fange forbrugerens opmærksomhed i selve købsøjeblikket. Det er inden for de første tre til syv sekunder at wow-effekten skal opstå og appellere til kundens smag, værdier og følelser. Vil det ændre sig, og hvordan, når wow-effekten skal skabes på en skærm på en telefon eller tablet?

Hvilken rolle spiller emballagedesign på den digitale hylde? Når varen ikke længere skal præsenteres blandt et hav af andre konkurrerende varer, vil design så være lige så vigtigt? Vil det være de samme parameter der gør sig gældende? Og vil den fysiske pakke, der når frem til forbrugeren stille samme krav til de æstetiske detaljer?

Det vil Paul Earnshaw fra dagligvarekæden Tesco give sit bud på, på den nært forestående 2-dages konference, Top Packaging Summit, i Hyllie på anden side af Øresundsbroen. Der vil være talere fra hele verden og fra virksomheder som Carlsberg, Marks & Spencer og Mitsubishi, der vil give deres bud på en række af fremtidens udfordringer og løsninger for varemærkeejere.

Du kan læse hele programmet for Top Packaging Summit her.

Det afholdes den 18. – 19. oktober i Hyllie ved Malmö (første station efter Øresundsbroen).

> Læs flere nyheder om emballage på packnews.dk

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand