Lynge Papir & Konfor bliver Konica Minolta-forhandler

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 5 July 2016
OPDATERET: 5 July

 

Lynge Papir & Kontor, som er en af Silkeborgs ældste handelsvirksomheder, har netop indgået forhandleraftale med Konica Minolta for bedre at kunne servicere mellemstore og store virksomheder i Region Midtjylland med større professionelle løsninger inden for kopi og print.  Lynge Papir & Kontors kunder får desuden adgang til Konica Minoltas serviceorganisation.

Per Niebuhr Lynge Kontor & Papir– Der er primært to grunde til, at vi har ønsket at få forhandleraftalen med Konica Minolta. Vi har allerede flere forhandleraftaler inden for kopi og print, men ønskede at stå stærkere på de større og mere professionelle dokumentløsninger – også i form af software-løsninger, som   henvender sig til mellemstore og store virksomheder. Her er Konica Minolta meget stærke, siger Per Niebuhr, og han fortsætter:

– Den anden vigtige grund er Konica Minoltas store landsdækkende multivendor serviceorganisation, der kan servicere alle de maskiner, vores kunder måtte have og ikke kun Konica Minoltas egne. Deres filosofi passer godt til vores servicefilosofi om altid at yde god service og altid gå det ekstra skridt for at gøre kunden tilfreds.

Skærmbillede 2016-07-05 kl. 12.02.21Hos Konica Minolta ser de frem til det nye samarbejde. – Vores multifunktionsprintere klarer sig godt på markedet og er meget konkurrencedygtige. Vi er blevet absolut markedsledende inden for det seneste år. Ved udgangen af første kvartal 2016 var den samlede markedsandel for vores to brands Konica Minolta og Develop fordoblet til 42% fra 21% i samme kvartal året før. Det vil sige, at vi sælger næsten ligeså mange maskiner som vores otte største konkurrenter til sammen , siger Jesper Sommer, der er Channel Manager hos Konica Minolta. 

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01