BLI priser til Canon og Konica Minolta

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 7 April 2016
OPDATERET: 7 April

Canon og Konica Minolta tog begge for sig af priserne på de netop uddelte Buyers Labs awards.

Otte BLI priser til Canon

Endnu engang tager Canon godt for sig ved Buyers Lab / BLI 2016 prisuddelingen.

De modtog Line of the Year prisen inden for A3 multifunktionsprint.

Herudover blev det til syv Pick-priser:
Outstanding achievement in energy efficiency til imageRunner C1225iFC, imageRunner C1335iF/C1335iFC og imageRunner Advance C250i

Outstanding Color MFP for SMBs til imageRunner Advance C250i

Outstanding Color Printer for Mid-Size Workgroups til imageRunner Advance C350P

Outstanding 21- to 30-ppm A3 Colour MFP til imageRunner Advance C3325i

Outstanding 20-ppm A3 Colour MFP til imageRunner Advance C3320 Series

Skærmbillede 2016-04-07 kl. 11.03.13– Vi er meget stolte over, at BLI har anerkendt vores imageRunner Advance office-serie som deres ’Line of the Year’ i 2016, men også over de andre ’Pick Awards’ på tværs af vores nøglesegmenter. Siden 2010 har Canon modtaget over 100 store industri Awards for vores office-teknologi, forklarer Thomas Kronbo, Marketing Manager hos Canon.

 

… Og to til Konica Minolta for deres MFPere

Buyers Laboratory LLC (BLI) har tildelt Konica Minolta prisen ”BLI Winter Pick Award 2016” for A3 multifunktionsprinterne bizhub C368 og bizhub 287. MFP’erne blev præmieret for deres produktivitet, specialtilpassede drivere og understøttelse af print fra mobile enheder.

Skærmbillede 2016-04-07 kl. 15.30.59– Vi bestræber os konstant på at forbedre vores produkter med de allermest avancerede funktioner, siger Mogens Kallesø, der er produktchef i Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s. – Når vi modtager BLI Pick-priserne for to af vores nyeste maskiner, bekræfter det os i, at vi er på rette vej. Med nem integration til alle it-miljøer, øget produktivitet og lave omkostninger giver vi kunderne, det de efterspøger.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand