Ny Apogee 9.1 med storformat-support

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 18 March 2016
OPDATERET: 18 March

Agfa Graphics udvikler løbende deres Apogee Prepress workflow.

I den nye 9.1 version, som netop er blevet lanceret, er der også mulighed for automatisering af storformat-produktion, således at jobbet ikke har samme behov for manuel håndtering i processen.

– Apogee Prepress er den eneste hybride prepress produktionsløsning, der både håndterer storformat og digitale kommercielle maskiner samtidig med CTP, CTF og proofing-udstyr, fortæller Andy Grant, Global Head of Software hos Agfa Graphics. – Den fleksibilitet gør det lettere for kommercielle trykkerier at tilbyde flere muligheder til deres kunder.

Apogee Impose er indbygget i Apogee og nu med mere automatisering, fx bleed. Med de nye muligheder sænker Apogee produktionsomkostningerne, da der er færre manuelle opgaver og færre fejlmuligheder.

Apogee WebApproval giver tryksagskøberne adgang til softproof via deres browser og et meget enkelt set-up med drag and drop af nye PDF-sider.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder