Ny efterbehandler er målrettet de mindre digitale trykkerier

PUBLICERET: 27 January 2016
OPDATERET: 27 January

Med den nye Smartslitter imødekommer Horizon et behov hos mange mindre digitale trykkerier, nemlig at kunne foretage efterbehandling i umiddelbar forlængelse af selve trykningen. Bukkestreger, perforeringer og skæring kan foretages i en og samme fuldautomatiske arbejdsgang. På grund af maskinens multi-funktionalitet sparer den også plads, hvilket er af stor betydning for især mange mindre copy-shops og inhousetrykkerier.
Smartsslitter er velegnet til at færdiggøre produkter som kuponhæfter, lykønskningskort, menu- og visitkort, bogomslag og meget mere. Med den integrerede Touch & Work-teknologi kan Smartslitter omstilles fra en produktion til en anden i løbet af ganske få sekunder. Dermed imødekommer den det stigende behov for at håndtere mange og små opgaver. Den hurtige og intuitive betjening sikrer ikke bare en hurtig indstilling men også en minimal mængde makulatur.
Tilvælger man softwaren Smart Connect kan Smartslitteren udnytte data vedrørende efterbehandling som måtte ligge i PDF-filen eller i JDF-format. Fx vil JDF-data foranledige, at printet udstyres med en stregkode,. Denne stregkode læses via et integreret kamera af Smartslitteren, som derefter udfører den ønskede efterbehandling automatisk.
Horizon Smartslitter lanceres i slutningen af januar 2016.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01