Fuldautomatisk skæresystem flytter grænserne

PUBLICERET: 21 May 2024
OPDATERET: 21 May
Pressebillede med lidt AI-tilføjelse.

Elitron inviterer på Drupa til et førstehånds kig på den opgraderede Kombo TAV – et bemærkelsesværdigt fremskridt inden for digital skæreteknologi.

Kombo TAV-R har to uafhængige skærehoveder for at accelerere produktionshastigheden. Dette fleksible efterbehandlingssystem, der skærer uden stanseforme, reducerer produktionstider og reducerer omkostninger, samtidig med at det tilbyder stor alsidighed til både korte og komplekse produktionsserier.

Automatisk på- og aflæsning

Med de integrerede AiroPanel læsse- og aflæsningssystemer fuldautomatiseres hele produktionsprocessen, hvilket reducerer omkostningerne og sikrer en non-stop arbejdsgang. KOMBO TAV-R er den eneste skæremaskine, der kan installeres med et fuldt motoriseret rullelæsesystem, skrive Elitron i en pressemeddelelse. Systemet kan også hæves for at tage en palle på op til 1380 mm høj, takket være denne mulighed kan mere materiale læsses for øget produktivitet.

Højere effektivitet og bæredygtighed i digital efterbehandling

Paolo Malatesta, Elitrons administrerende direktør, siger om udviklingen af Kombo TAV:

– Denne version af Kombo TAV repræsenterer et betydeligt fremskridt inden for digital efterbehandling. Systemet er blevet forfinet for øget produktivitet og effektivitet, hvilket markerer et vigtigt skift for industrien og styrker deres mulighed for at levere et betydeligt investeringsafkast med det samme.

Kombo TAV skiller sig ud med bemærkelsesværdige forbedringer med op til 35 % i hastighed, 40 % i produktionseffektivitet og 30 % mindre energiforbrug. Disse udviklinger forstærker Kombo TAV’s velrenommerede position på markedet og forkæmper en fornyet produktivitets- og miljøbevidst standard.

Klar til industri 5.0

Kombo TAV er ikke kun klar til Industry 4.0, men er fforberedt til Industry 5.0 og integrationen af kommende AI-fremskridt. Daniele Gallucci, præsident for Elitron America, siger:
– De væsentlige forbedringer, vi har opnået, er takket være vores nye bevægelsessystem og nydesignede elektronik. Men teknologi er kun en del af ligningen. Vores virkelige styrke ligger i vores kundecentrerede tilgang. Vi udvikler ikke kun produkter; vi skaber løsninger, der er skræddersyet til vores kunders behov..

Skæresystem til ethvert behov

Kombo TAV er ikke det eneste højdepunkt; Elitron er også indstillet til at vise det kompakte Spark-skæresystem. Spark er designet til prøvefremstilling og er udstyret med et alsidigt multiværktøjsskærehoved, Seeker System vision system og Stressless Working Technology, der sikrer en glidende overgang fra design til produktion.

Mød Elitron i Düsseldorf, Hall 16, Stand D11, og se deres seneste indsats for at flytte grænserne for produktivitet og automatisering.
Elitron forhandles i Norden af NIZE equipment.

Læs videre

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01

Stor variation i udbuddet af digitale etiketprintere

Etiketbranchen er overordnet en robust og stabil industri med en mangeårig global vækst.
Xeikon

Skærebordene bliver større og mere automatiske

Skæreborde finder ind hos stadigt flere grafiske virksomheder. Effektiviseringen og automatiseringen er i hastig vækst.
cut_01

Blandt jaguarer, ørne og drager

Ricoh har været opfindsomme med deres stand, som er opbygget med et japansk tempel i midten og med ordet ”Henkaku” som omdrejningspunkt.
ricoh_01

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01