EFI udvider et i forvejen stort sortiment

Foto: Søren Winsløw
PUBLICERET: 19 March 2024
OPDATERET: 19 March

Med op mod 50 printere i sortimentet er det svært at forestille sig, at EFI har nogle huller der skal fyldes ud. Ikke desto mindre viser de på FESPA to printer-nyheder.

Electronics For Imaging (EFI) præsenterer EFI VUTEk Q3h XP-printeren, som er en hybrid LED-printer, med et fleksibelt og alsidigt produktionsniveau, samt den næste generation af 3,2 meter EFI Pro 33r roll-to-roll LED-printer.

– Vores omfattende portefølje af produktionsprintere med den mest avancerede teknologi er vores styrke og gør at vi har en løsning til enhver kunde, siger EFI VP for Worldwide Marketing Ken Hanulec på pressekonferencen.

EFI VUTEk Q3h XP

Den nye, 3,3 meter brede VUTEk Q3h XP hybrid flatbed/rulle LED-printer, der får sin verdensdebut, er designet til at levere højkvalitets billeder på et højt produktionsniveau. Printeren fås med fire (CMYK) eller seks (CMYK, lc, lk) farver og valgfri hvid eller klar blæk. Den er industribygget til produktion døgnet rundt, året rundt. Den producerer op til 96 plader i timen (ca. 905 kvadratmeter i timen) og har avanceret mediehåndtering til både rulle og ark, samt automatiseringsmuligheder for dem, som er kritiske med nutidens arbejdsspørgsmål og omkostningsreduktionsinitiativer.

EFI Pro 33r

Den nye 3,2 meter EFI Pro 33r rulle-til-rulle LED-printer er baseret på den meget succesrige Pro 32r+-platform men har fået bemærkelsesværdige forbedringer af printerens overordnede ydeevne – bl.a. en hastighedsforøgelse på op til 35 % i POP-tilstand samt højere billedkvalitet og punktnøjagtighed med de nye 5 picoliter Ricoh Gen-6 printhoveder.

Standardfunktioner, der fremmer proceseffektiviteten, omfatter et mesh-kit til print på porøse substrater, en rynkeanalysator, der hjælper med at undgå berøring af printhovederne, indbygget baggrundsbelysning og en Fiery digital frontend (DFE).

Som tilføjelse til alsidigheden fås den med hvid og klar farve (UltraClear Coat), Y-slitters, automatisk blokering med mere. Printhastigheden er op til 260 kvadratmeter i timen. Pro 33r-platformen er bygget til at hjælpe kunder med at være mere konkurrencedygtige og profitable, for derigennem at vinde flere jobs og sænke deres driftsomkostninger, siger Ken Hanulec.

Læs videre

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoire på Drupa

Sammen med en stor del af Fujifilms omfattende repertoire, vil et par nye B2-printere være udstillet på Fujifilms stand på Drupa.
drupa24_fujifilm

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lancerer ny storformatprinter til de professionelle foto-, kunst- og plakatmarkeder.
Epson_P20500Series

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder