Kodak styrker Prinergy i version 10

PUBLICERET: 27 September 2023
OPDATERET: 27 September
Foto: Pressefoto.

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.

De har netop anceret en ny version 10.0 af Kodan Prinergy Software. Kodak Prinergy Workflow Solutions tilbyder smart automatisering og support til både analoge og digitale printprocesser. Den er tilgængelige som lokal installation, cloud-baseret eller som en hybridløsning med abonnementspakker, hvilket giver trykkerierne flere valgmuligheder. Prinergy er kompatibel med stort set al tredjeparts software og udstyr og forbindes med det bredeste udvalg af digitale printere og trykpresser.

Prinergy 10.0 er tilgængelig uden ekstra omkostninger for kunder med en servicekontrakt eller brugere af den cloud-baserede Kodak Prinergy med Managed Services. Den nye version af Prinergy Workflow Software rummer adskillige forbedringer og nye funktioner for bedre produktivitet og applikationssikkerhed.

For eksempel kan ny Marks JTP (Job Ticket Processor) Pooling og Archive & Retrieve JTP Pooling medvirke til at undgå flaskehalse og dermed øge produktionshastigheden. Forbedringer i PREPS SmartMarks-placering giver større effektivitet og nøjagtighed. Automatisk skabelonkonvertering fra Harmony-software til Kodak Colorflow-software forenkler overgangen og eliminerer menneskelige fejl.

Den tilføjede mulighed for at tilføje kommentarer til individuelle RBA (Rules Based Automation) letter overførslen af know-how og vigtig information mellem medarbejdere. Derudover tilbyder PRINERGY 10.0 et yderligere øget sikkerheds- og stabilitetsniveau med understøttelse af det nyeste Apple macOS 13-operativsystem, tilgængeligheden af Prinergy Setup i HTML5, et nyt 64-bit plug-in til Adobe Acrobat Software samt brugen af HTTPS-protokollen i Kodak Prinergy Business Link-software, som understøtter datakommunikation mellem Prinergy-systemet og et MIS-system.

Læs videre

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6

Ny Caldera RIP lokker med store farvebesparelser

Den franske softwareudvikler Caldera har netop udgivet den seneste version af Caldera RIP. Allerede fra nu vil brugere være i stand til at opgradere deres RIP til version 17.
caldera

Digital tonerprinter i B2XL-format er klar til præsentation

For ca. et år siden introducerede Fujifilm en alpha-model af en tonerprinter i B2-format. Nu har den materialiseret sig som et markedsføringsklart produkt
REvoria GP12500

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6