Få metalliske farver i Adobe Creative Suite

PUBLICERET: 9 January 2023
OPDATERET: 9 January
Foto: Fra ColorLogic præsentationsvideo.

ColorLogic, som udvikler high-end color management systemer til design med specialeffekter, annoncerer, at hele deres suite af produkter nu er fuldt ud kompatible med Adobe Creative Cloud 2023.

Mark Geeves, direktør for salg- og marketing hos ColorLogic, siger:
– Vi har været særligt opmærksomme på at gøre alle vores softwareprodukter kompatible med den nyeste version af Adobes kreative værktøjer. ColorLogic Design Suite til PhotoShop, Illustrator og InDesign er blevet frigivet og kan findes af licenshavere i ColorLogics S.M.A.R.T Center.

En valgfri opgradering udvider farvepaletten til de fulde 924 metalliske farve. Også ColorLogic Touch7 Photo-produkter til gamut-udvidelse samt fluorescerende farve er også fuldt kompatible med den nyeste Adobe Creative Cloud.

ColorLogic Design Suite og Touch7 Photo-produkterne gør det muligt for grafiske designere at tilføje avanceret forædling i designprocessen uanset hvilken trykteknologi der anvendes. Systemet indeholder en guide til, hvordan man opbygger en metallisk farvepalette ved tryk på fx metalliseret papir og giver mulighed for at vise effekten i et virtuelt 3D-miljø i softwaren. Med en femte farve (typisk hvid) kan man blokere der, hvor er der ikke skal være metaleffekt og således opnå partielle effekter.

ColorLogic udvikler high-end color management systemer til design med specialeffekter. Det tyske firma har siden 2021 været en del af Hybrid Software Group.

Læs videre

Dreyer Kliché forbereder et generationsskifte

Den 1. januar 2023 indtrådte Rasmus Brix Dall som ny CEO i Dreyer Kliché. Det var resultatet af et godt kompetence-match og en helt igennem god kemi, fortæller indehaveren Connie Dreyer.
dreyer_01

Konica Minolta: Overgangen fra analogt til digitalt etikettryk fortsætter

Carsten Bamberg, forretningsudviklingschef hos Konica Minolta Business Solutions Europe giver sit syn på 2023, som han mener vil være præget af en fortsat stærk tendens til øget digitalisering inden for print af etiketter.
Carsten_Bamberg-1024x768-1

Skab eksklusive etiketter i bare ét gennemløb

GM (Grafisk Maskinfabrik) lancerer en ny etiketlinje til udsmykning af eksklusive etiketter.
GM_DCS350Flex+Wine

Laursen Grafisk investerer i robot-loader til CtP-anlæg

Det familieejede Laursen Grafisk i Tønder har fokus på emballage og storformattryk. I 2022 besluttede de at investere i en robot-loader til deres CtP-anlæg fra Agfa.
agfa_01

De seneste nyheder

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

Læseevnen falder – bøger er løsningen

Børns evne til at optage viden er faldende. Professor Anne Mangen fra Stavanger har undersøgt hvorfor.
riksdagen