Trykkerikoncern investerer i to Kyocera inkjet arkprintere

PUBLICERET: 9 November 2022
OPDATERET: 21 December

Visutech medddeler, at en af Nordens største printkoncerner har valgt at investere i to Kyocera TASKalfa Pro 15000c uden at komme nærmere ind på, hvem kunden er. De nye maskiner leveres og installeres af Visutech i løbet af november måned.

Presserne er udstyret med EFI Fiery RIP, ekstra arkføder, stabler og hæfter. Kunden har også valgt Kyoceras store farveløsning med tre liters farvetanke for at kunne få endnu lavere driftsomkostninger.

Maskine med meget lavt strømforbrug

Kyocera TASKalfa Pro 15000c er omhyggeligt designet til at forbruge mindre strøm end sine konkurrenter og opnår en TEC-værdi på 4,3 kWh. Det er meget lavt for kraftig en produktionsmaskine.

Kyocera TASKalfa Pro 15000c har en række efterbehandlingsmuligheder og fungerer godt til produktion af fx direct mail, kataloger, manualer, foldere, magasiner, bøger og kuverter, men også civile grafiske applikationer med lavere farve dækning.

En afprøvet og anerkendt teknologi

Kyocera er en af verdens førende udviklere af højteknologi med mere end 60 års erfaring og etableret ekspertise inden for blandt andet inkjet. Kyocera er nu selv trådt ind på markedet for produktionsmaskiner med egen maskine. Kyoceras inkjet-teknologi er højt anset i industrien, printhoveder og andre komponenter udviklet af Kyocera fremstilles allerede i dag til en række af det grafiske markeds førende inkjet-maskiner.

– Efter nøje analyse af kundens applikationer og beregning af de løbende omkostninger i forhold til den nuværende maskinpark, vil kunden blive mere effektiv og ikke mindst få en markant omkostningsreduktion i sin produktion. Derudover vil de kunne øge deres kapacitet i takt med deres vækstambitioner, udtaler Johan Gustafsson Sales manager Nordics, Visutech.

Læs videre

Prinfo får ny partner

Som et led i eksekveringen af deres strategi udvider Prinfo kæden med en ny partner.
tarm_prinfo

Fujifilm ekspanderer inden for Print-on-Demand

Fujifilm ekspanderer til flere markeder med en voksende produktportefølje inden for print on demand.
Jet Press

UPM planlægger kraftig kapacitetsreduktion

UPM planlægger at neddrosle sin kapacitet på ubestrøget trykpapir for at tilpasse til en langsigtet efterspørgsel.
UPM_Schongau

Fem nye platesettere fra Fujifilm

Fujifilm lancerer en ny serie Luxel termiske platesettere til offsetpladeproduktion.
Fuji_Luxel

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01