Trykkerikoncern investerer i to Kyocera inkjet arkprintere

Visutech medddeler, at en af Nordens største printkoncerner har valgt at investere i to Kyocera TASKalfa Pro 15000c uden at komme nærmere ind på, hvem kunden er. De nye maskiner leveres og installeres af Visutech i løbet af november måned.

Presserne er udstyret med EFI Fiery RIP, ekstra arkføder, stabler og hæfter. Kunden har også valgt Kyoceras store farveløsning med tre liters farvetanke for at kunne få endnu lavere driftsomkostninger.

Maskine med meget lavt strømforbrug

Kyocera TASKalfa Pro 15000c er omhyggeligt designet til at forbruge mindre strøm end sine konkurrenter og opnår en TEC-værdi på 4,3 kWh. Det er meget lavt for kraftig en produktionsmaskine.

Kyocera TASKalfa Pro 15000c har en række efterbehandlingsmuligheder og fungerer godt til produktion af fx direct mail, kataloger, manualer, foldere, magasiner, bøger og kuverter, men også civile grafiske applikationer med lavere farve dækning.

En afprøvet og anerkendt teknologi

Kyocera er en af verdens førende udviklere af højteknologi med mere end 60 års erfaring og etableret ekspertise inden for blandt andet inkjet. Kyocera er nu selv trådt ind på markedet for produktionsmaskiner med egen maskine. Kyoceras inkjet-teknologi er højt anset i industrien, printhoveder og andre komponenter udviklet af Kyocera fremstilles allerede i dag til en række af det grafiske markeds førende inkjet-maskiner.

– Efter nøje analyse af kundens applikationer og beregning af de løbende omkostninger i forhold til den nuværende maskinpark, vil kunden blive mere effektiv og ikke mindst få en markant omkostningsreduktion i sin produktion. Derudover vil de kunne øge deres kapacitet i takt med deres vækstambitioner, udtaler Johan Gustafsson Sales manager Nordics, Visutech.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.