To nye 3,2 meter brede storformatsprintere fra HP

Brugeren får mange fordele med de nye bredere printermodeller, ifølge HP. Foto: Pressefoto

Med HP’s nye Latex 2700-serie får man mulighed for at printe med hvid farve samt printe med et 30 procent større farverum. Alt sammen med høj printhastighed, ifølge producenten.

2700-serien omfatter to storformatprintere, begge en printbredde på 3,2 meter (126 tommer). De er udstyret med symmetriske dobbelte printhoveder, samt HP’s automatiske renseteknologi. Maskinerne er tilpasset til at printe skilte og tekniske tegninger på film, folie og papir.

Ifølge HP kan brugeren tackle opgaver med en hastighed på op til 89 kvadratmeter i timen uden at gå på kompromis med mediets egenskaber. Den vandbaserede farve er fjerde generation af HP Latex-blæk, der har UL Ecologo- og UL Greenguard Gold-certificeringer og som også opfylder kravene i Toy Safety-direktivet.

HP afslørede sine nye storformatprintere på Printing United-messen i Las Vegas.

W for hvid

HP Latex 2700W er modellen udstyret med hvid farve. Den hvideste farve på markedet, ifølge producenten. Som alle de andre maskiner, flatbed-printere og rulleprintere, i porteføljen, er den nye 3,2 meter brede printer udstyret med automatisk recirkulation af den hvide farve. De hvide printhoveder kan opbevares i et roterende kammer, så de ikke tilstopper og skal udskiftes så ofte. Print med hvid når hastigheder på op til 54 kvadratmeter i timen.

Tag flere jobs

For at reducere plastikforbruget bruger HP genbrugsplast til sine farvepatroner ligesom det tilhørende pap er 100 procent genbrug.

– For at opnå højere marginer søger printleverandører altid efter effektivitetsgevinster og teknologi, der giver dem mulighed for at sige ja til flere job og levere exceptionelle resultater, siger Daniel Martinez, General Manager for HP Large Format i en pressemeddelelse, og mener, at det er præcis, hvad de nye bredere latexmaskiner tilbyder:

– HP Latex 2700-familien giver øget printkvalitet, hastighed samt en hvid farve, der vil forbløffe kunderne, siger han, og slår også et slag for de nye support- og servicepakker med print- og softwareløsninger, Basic og Plus. Disse omfatter en række supportfunktioner under navnet Professional Print Service Plans, designet til at overvåge og forbedre arbejdsgangen i trykkeriet.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.