To forbedrede sublimationsprintere fra Epson

Epson har bragt to nye 44 tommer farvesublimeringsprodukter på markedet. SureColor SC-F6400 med 4 farver og SureColor SC-F6400H med 6 farver, er begge designet til små og mellemstore produktioner.

De er beregnet til tekstilproduktion, reklameartikler og avanceret fotogengivelse. Printerne har gennemgået en række væsentlige forbedringer i forhold til tidligere versioner, herunder øget produktivitet og mindre spild.

Begge printere er baseret på Epsons Micro TFP PrecisionCore-teknologi. SC-F6400 øger produktiviteten med 20 % sammenlignet med forgængeren SC-F6300. SC-F6400H tilbyder som 6-farveprinter en udvidet farveskala, hvor du med CMYK plus enten fluorescerende pink og fluorescerende gul, lys cyan og lys magenta eller orange og violet kan du opnå nogle imponerende farvegengivelser.

Brugere inden for produktion af mode, hjemmetøj, sportstøj, bannere, flag og reklameartikler vil finde denne forbedring særlig interessant.

Begge printere tilbyder flere andre fordele til brugerne, herunder nye farvepakker med større kapacitet. Den indeholder 45 % mere farve (1,6 L) og reducerer derfor udskiftningsfrekvensen og dermed spild. Blækpakkerne behøver kun at blive rystet og sat i printeren. Det er slut med spild som følge af at hælde i og røre rundt.

Printerne har også en ny 4,3 tommer touchskærm, der er 30 % større end den foregående model. Enkle vedligeholdelsesrutiner minimerer nedetid, og der medfølger softwarepakker, der hjælper brugerne med at køre mere effektivt og få bedre analyser af omkostninger og rentabilitet. Begge printere tilbydes med hardware, software, printhoved, farve, sublimeringspapir og garanti som en del af en komplet pakke.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.