HP introducerer ny inkjet produktionsprinter

Her i september afslørede HP sin nye rulle-baserede inkjet trykpresse, PageWide Advantage 2200, som vil være skalerbar for at kunne følge trykkeriets udvikling.

Hvis efterspørgslen stiger efter installationen, og behovene ændrer sig, så er det almindeligt at se sig om efter nye maskiner. Det er det, HP vil råde bod på, og ifølge dem selv skulle deres seneste digitale presse i PageWide Advantage 2200-serien fungere sådan, at den kan vokse i samme tempo, som trykkeriet vokser.

Yderligere moduler kan tilkøbes efter behov

For at opnå dette har PageWide Advantage 2200 et modulært design. Kunden kan vælge mellem at have en, to eller tre tørreenheder og det er muligt at tilføje en ny, når behovet opstår.

Ud over de modulære muligheder er produktiviteten og kapaciteten ifølge HP være blevet forbedret i forhold til tidligere presser i samme serie. PageWide Advantage 2200 kan opnå hastigheder på 152 meter i minuttet ved udskrivning i farve, i sort/hvid kan hastigheden gå op til 243 meter i minuttet.

– Vi har lyttet til vores kunder og indset, at brugervenlighed og oppetid er afgørende succesfaktorer for dem. PageWide Advantage 2200-serien tilbyder konfigurationer, der gør vores kunder i stand til at optimere udskrivning med kvalitet, produktivitet, alsidighed og forbedret ressourceeffektivitet, siger Annette Friskopp, global direktør og general manager for HP PageWide, i en pressemeddelelse.

Pressen er designet med en enkelt trykbue og en robust papirbane, ifølge HP selv, for at gøre den mere brugervenlig. Antallet af komponenter i selve konstruktionen er blevet reduceret og på den måde effektiviseres den samlede vedligeholdelse og servicetid.

”Inkjet er nogle gange bedre end offset”

Det er muligt at printe på papir fra 40 til 300 gram pr. kvadratmeter. PageWide Advantage 2200 bruger HPs eget blæk, Brilliant ink, og printhovederne har 24.000 indbyggede dyser pr. tomme. Da HP præsenterede deres nye maskine på en pressekonference, fremhævede de, at afstanden mellem inkjet og offset bliver mindre og mindre.

– Inkjet er tilsvarende eller nogle gange endda bedre end offset, siger Marco Boer, CEO for IT-strategier hos HP.

Den 19. oktober kommer maskinen til salg og dem, der vil se den, skal så ud i Nevada-ørkenen. Her vil HP vise den frem på Printing United-messen i Las Vegas mellem den 19. og 21. oktober.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.