Leasing Fyn ser frem til gode nye kontakter på Sign, Print & Pack

Leasing Fyn udstiller på Sign, Print & Pack fordi man allerede har en række gode kunder i skilte- og trykindustrien. Det er en branche i vækst, og en stand på messen giver muligheden for at skabe endnu flere gode kontakter til nye kunder.

Sign, Print & Pack har talt med Anne Sandberg fra Leasing Fyn, som oplyser, at flere af deres professionelle leasing konsulenter vil være til stede på udstillingen for at kunne vejlede i valg af den rigtige leasingmodel. Finansiering er jo et centralt element i enhver handel, som involverer større beløb, og en bedre finansiering forøger konkurrenceevnen.

Leasingmodellen har den store fordel, at den knytter sig til selve objektet, så leasing belaster i modsætning til bankfinansiering ikke det generelle bank arrangement eller kassekredittens størrelse. Leasingmodellen har også den fordel, at efter en indgåelse af en aftale er den principielt uopsigelig i løbetiden, ligesom betalingsprofilen og løbetiden kan tilpasses til maskinens tekniske eller økonomiske levetid, eventuelle periode-svingninger over året, eller andet som kan tilpasse leasingaftalen til kundens profil. Leasingmodellen indebærer også skattemæssige fordele, fordi leasingydelsen kan fradrages som en driftsomkostning.

Anne Sandberg tilføjer, at leasing jo også kan betragtes som en salgsparameter, hvor et tæt samarbejde mellem en leverandør og leasingselskabet kan gøre leverandørens produkt endnu mere attraktivt gennem en optimal finansiering.

 

 

 

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.