Leasing Fyn ser frem til gode nye kontakter på Sign, Print & Pack

PUBLICERET: 7 August 2022
OPDATERET: 7 August

Leasing Fyn udstiller på Sign, Print & Pack fordi man allerede har en række gode kunder i skilte- og trykindustrien. Det er en branche i vækst, og en stand på messen giver muligheden for at skabe endnu flere gode kontakter til nye kunder.

Sign, Print & Pack har talt med Anne Sandberg fra Leasing Fyn, som oplyser, at flere af deres professionelle leasing konsulenter vil være til stede på udstillingen for at kunne vejlede i valg af den rigtige leasingmodel. Finansiering er jo et centralt element i enhver handel, som involverer større beløb, og en bedre finansiering forøger konkurrenceevnen.

Leasingmodellen har den store fordel, at den knytter sig til selve objektet, så leasing belaster i modsætning til bankfinansiering ikke det generelle bank arrangement eller kassekredittens størrelse. Leasingmodellen har også den fordel, at efter en indgåelse af en aftale er den principielt uopsigelig i løbetiden, ligesom betalingsprofilen og løbetiden kan tilpasses til maskinens tekniske eller økonomiske levetid, eventuelle periode-svingninger over året, eller andet som kan tilpasse leasingaftalen til kundens profil. Leasingmodellen indebærer også skattemæssige fordele, fordi leasingydelsen kan fradrages som en driftsomkostning.

Anne Sandberg tilføjer, at leasing jo også kan betragtes som en salgsparameter, hvor et tæt samarbejde mellem en leverandør og leasingselskabet kan gøre leverandørens produkt endnu mere attraktivt gennem en optimal finansiering.

 

 

 

Læs videre

OKI fokuserer på Signage

I 1877 opfandt Graham Bell telefonen. I 1881 grundlagde Kibataro Oki virksomheden OKI (stor på japansk), som samme år producerede den første telefon i Japan. Sidenhen er OKI vokset til at blive en af Japan's førende elektronik virksomheder, som også begyndte at producere kopimaskiner og printere i 1970-erne.
OKI har specialiseret sig i printere til etiketter, let emballage og film

Domino Systems satser på bæredygtige etiketter på Sign, Print & Pack

Domino Systems  har specialiseret sig i levering af løsninger til professionel produktion af etiketter, dvs. maskiner til produktion af etiketter, etiketmaterialer samt udrustning og software til design og inspektion af etiketter.
Domino Systems er specialister i etiketter og fokuserer nu på bæredygtige etiketter

En ny metode til at omdanne PET emballage til ny plastic på 48 timer

En gruppe forskere fra University of Texas i Austin nu opfundet en metode til  at omdanne gammel PET materiale til ny PET råplast på omkring 48 timer ved at lade nogle specielle enzymer spise plasten.
Et bjerg af plastaffald. Et nyt fantastisk enzym kan nu omdanne gammel PET til ny PET på 48 timer

Canon tager 3 nyheder fra Fespa til Sign, Print & Pack

Canons travle stand på Fespa 2022

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand