Domino Systems satser på bæredygtige etiketter på Sign, Print & Pack

PUBLICERET: 10 June 2022
OPDATERET: 10 June
Domino Systems er specialist i professionelle etiketter og fokuserer nu på bæredygtige etiketter

Domino Systems  har specialiseret sig i levering af løsninger til professionel produktion af etiketter, dvs. maskiner til produktion af etiketter, etiketmaterialer samt udrustning og software til design og inspektion af etiketter.

Maskinerne kommer primært fra Domino og Brother (som for nogle år siden købte Domino), samt fra Intrex og Astranova i USA, og det er Astranovas digitale farve-etiket printere, TrojanLabel og QuickLabel, som man har valgt at vise på Sign, Print & Pack.

Lykke Eiler, salgs- og marketingdirektør hos Domino Systems

Lykke Eiler siger:

“Vi har valgt at vise TrojanLabel og QuickLabel fra Astranova på Sign, Print & Pack for at vise hvor let det er at producere flotte miljørigtige etiketter. Vi viser 4 forskellige printere – QL-300, QL-120X,  T3-OPX og T2-C – som hver for sig har sine fordele. Man kan bl.a. med en speciel teknologi trykke hvid farve på en klar film og man kan trykke på bæredygtige materialer som f.eks. kirsebærtræ og ubleget, let brunligt kraftpapir”.

Sign, Print & Pack vil på et senere tidspunkt gå lidt mere i detaljer omkring de enkelte maskiner og deres fordele.

Du kan se en video fra Astranova om trykning med hvid farve her:

Du kan læse mere om Domino Systems AS her:

 

 

 

Læs videre

Nanette Thomas skal løfte niveauet hos etiketbranchen

Med sin indtræden i FINATS bestyrelse, kommer danske Nanette Thomas til at sætte sit præg på organisationens udvikling og ikke mindst evnen til at dele deres akkumulerede viden.
nanette_01

Konica Minolta: Overgangen fra analogt til digitalt etikettryk fortsætter

Carsten Bamberg, forretningsudviklingschef hos Konica Minolta Business Solutions Europe giver sit syn på 2023, som han mener vil være præget af en fortsat stærk tendens til øget digitalisering inden for print af etiketter.
Carsten_Bamberg-1024x768-1

Skab eksklusive etiketter i bare ét gennemløb

GM (Grafisk Maskinfabrik) lancerer en ny etiketlinje til udsmykning af eksklusive etiketter.
GM_DCS350Flex+Wine

Skal du med på Interpack 2023?

Nye teknologier og emballagetrends fra hele værdikæden præsenteres. Og der vil være svar på, hvordan vækstmuligheder skabes og branchens udfordringer overkommes.
Interpack1

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand