Skab eksklusive etiketter i bare ét gennemløb

PUBLICERET: 16 January 2023
OPDATERET: 16 January
Den nye DC350Flex+ Wine adskiller især ved sit varmeprægningsmodul, som trykker med 50 tons

GM (Grafisk Maskinfabrik) lancerer en ny etiketlinje til udsmykning af eksklusive etiketter.

Den nye 350 mm brede efterbehandlingslinje tilbyder en kombination af raffinerede teknologier som kan forvandle fx almindelige vinetiketter til eksklusive vinetiketter i et enkelt gennemløb.

Med en flexo lak-enhed, varmeprægning til foliering og prægning, serigrafi og 130 m/min roterende udstansning som standard får etiketproducenter en ny måde at komme ind på luksusmarkederne, såsom high-end vin, spiritus og kosmetik.

– Vi har erfaret i de sidste par år, at selv når tiderne er hårde, er forbrugerne stadig parate til at betale ekstra for en lille smule luksus for at forkæle sig selv. Det betyder, at varemærkeejerne leder efter måder at tilføje et luksuslook til deres etiketter, siger GM’s administrerende direktør Uffe Nielsen og tilføjer:

– Omkostningerne er dog altid hovedfaktoren. Etiketproducenten har brug for maskiner af høj kvalitet med høj produktivitet, der kan levere uden at sprænge banken.

Trykker med 50 tons

Det helt særlige ved den nye DC350Flex+ Wine er, ifølge Uffe Nielsen, varmeprægningsmodulet som trykker med 50 tons, og som bruger flere foliestrømme og har et vendetårn for at opnå flest mulige designmuligheder. Denne alt-i-en-løsning, der kører med en hastighed på 70 m/min, muliggør præcisionsprægning og foliering i én proces. Det sparer både tid og plads. Den leveres også med en integreret foliespareløsning for at reducere spildet af dyre folier og med GMs specielle QuickMount-teknologi til hurtigere montering af prægeplader.

Andre standardfunktioner, der virkelig adskiller denne maskine fra lignende løsninger, omfatter udstansehastigheden, som er 80 m/min. i semi-roterende tilstand og 130 m/min. i fuld roterende. Den har desuden en  flatbed-screen-printenhed for at tilføje mere værdi med forskellige lakeffekter eller specialfarver.

Flere moduler, såsom digital lak og laserskæring, kan tilføjes mod merpris enten fra starten eller eftermonteres på et senere tidspunkt for at udvide rækkevidden.

Den fulde pakke

Den Industry 4.0-klare DC350Flex+ Wine kan fungere som en selvstændig enhed, eller den kan sættes op til at køre på linje med en digital trykpresse til non-stop produktion af fuldt udsmykkede etiketter. Den måler 7,7 x 1,6 x 1,7 meter i standardkonfigurationen.

¬– Vores kunder leder efter bedre, hurtigere og mere alsidige løsninger, der nemt passer ind i deres nuværende set-up, uden at skulle udvide deres produktionsarealer, siger Uffe Nielsen og tilføjer:
– Og glem ikke, den nye DC350Flex+ Wine kommer med al vores dybe know-how og årtiers erfaring inden for etiketfærdiggørelse. Derudover er den nem og enkel at betjene, understøttes af online support og fjerndiagnostik for at sikre maksimal oppetid. Det er virkelig den fulde pakke!

Læs videre

Nanette Thomas skal løfte niveauet hos etiketbranchen

Med sin indtræden i FINATS bestyrelse, kommer danske Nanette Thomas til at sætte sit præg på organisationens udvikling og ikke mindst evnen til at dele deres akkumulerede viden.
nanette_01

Xeikon introducerer entry-level etiketprinter

Alle higer efter at få del i vækstmarkederne emballage og etiketter.
Xeikon_Label_01

Hurtigere mere produktiv HP Indigo

Ny HP Indigo 200K vil give emballageindustrien et ekstra incitament til at skifte til digitalprint.
HP Indigo 200K

Fortsat vækst i trykt emballage

Europæisk emballagekonference spår vækst de kommende år.
FOP_01

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6