Skab eksklusive etiketter i bare ét gennemløb

PUBLICERET: 16 January 2023
OPDATERET: 16 January
Den nye DC350Flex+ Wine adskiller især ved sit varmeprægningsmodul, som trykker med 50 tons

GM (Grafisk Maskinfabrik) lancerer en ny etiketlinje til udsmykning af eksklusive etiketter.

Den nye 350 mm brede efterbehandlingslinje tilbyder en kombination af raffinerede teknologier som kan forvandle fx almindelige vinetiketter til eksklusive vinetiketter i et enkelt gennemløb.

Med en flexo lak-enhed, varmeprægning til foliering og prægning, serigrafi og 130 m/min roterende udstansning som standard får etiketproducenter en ny måde at komme ind på luksusmarkederne, såsom high-end vin, spiritus og kosmetik.

– Vi har erfaret i de sidste par år, at selv når tiderne er hårde, er forbrugerne stadig parate til at betale ekstra for en lille smule luksus for at forkæle sig selv. Det betyder, at varemærkeejerne leder efter måder at tilføje et luksuslook til deres etiketter, siger GM’s administrerende direktør Uffe Nielsen og tilføjer:

– Omkostningerne er dog altid hovedfaktoren. Etiketproducenten har brug for maskiner af høj kvalitet med høj produktivitet, der kan levere uden at sprænge banken.

Trykker med 50 tons

Det helt særlige ved den nye DC350Flex+ Wine er, ifølge Uffe Nielsen, varmeprægningsmodulet som trykker med 50 tons, og som bruger flere foliestrømme og har et vendetårn for at opnå flest mulige designmuligheder. Denne alt-i-en-løsning, der kører med en hastighed på 70 m/min, muliggør præcisionsprægning og foliering i én proces. Det sparer både tid og plads. Den leveres også med en integreret foliespareløsning for at reducere spildet af dyre folier og med GMs specielle QuickMount-teknologi til hurtigere montering af prægeplader.

Andre standardfunktioner, der virkelig adskiller denne maskine fra lignende løsninger, omfatter udstansehastigheden, som er 80 m/min. i semi-roterende tilstand og 130 m/min. i fuld roterende. Den har desuden en  flatbed-screen-printenhed for at tilføje mere værdi med forskellige lakeffekter eller specialfarver.

Flere moduler, såsom digital lak og laserskæring, kan tilføjes mod merpris enten fra starten eller eftermonteres på et senere tidspunkt for at udvide rækkevidden.

Den fulde pakke

Den Industry 4.0-klare DC350Flex+ Wine kan fungere som en selvstændig enhed, eller den kan sættes op til at køre på linje med en digital trykpresse til non-stop produktion af fuldt udsmykkede etiketter. Den måler 7,7 x 1,6 x 1,7 meter i standardkonfigurationen.

¬– Vores kunder leder efter bedre, hurtigere og mere alsidige løsninger, der nemt passer ind i deres nuværende set-up, uden at skulle udvide deres produktionsarealer, siger Uffe Nielsen og tilføjer:
– Og glem ikke, den nye DC350Flex+ Wine kommer med al vores dybe know-how og årtiers erfaring inden for etiketfærdiggørelse. Derudover er den nem og enkel at betjene, understøttes af online support og fjerndiagnostik for at sikre maksimal oppetid. Det er virkelig den fulde pakke!

Læs videre

Dreyer Kliché forbereder et generationsskifte

Den 1. januar 2023 indtrådte Rasmus Brix Dall som ny CEO i Dreyer Kliché. Det var resultatet af et godt kompetence-match og en helt igennem god kemi, fortæller indehaveren Connie Dreyer.
dreyer_01

Konica Minolta: Overgangen fra analogt til digitalt etikettryk fortsætter

Carsten Bamberg, forretningsudviklingschef hos Konica Minolta Business Solutions Europe giver sit syn på 2023, som han mener vil være præget af en fortsat stærk tendens til øget digitalisering inden for print af etiketter.
Carsten_Bamberg-1024x768-1

Laursen Grafisk investerer i robot-loader til CtP-anlæg

Det familieejede Laursen Grafisk i Tønder har fokus på emballage og storformattryk. I 2022 besluttede de at investere i en robot-loader til deres CtP-anlæg fra Agfa.
agfa_01

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

De seneste nyheder

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

Læseevnen falder – bøger er løsningen

Børns evne til at optage viden er faldende. Professor Anne Mangen fra Stavanger har undersøgt hvorfor.
riksdagen