Canon tager 3 nyheder fra Fespa til Sign, Print & Pack

PUBLICERET: 2 June 2022
OPDATERET: 2 June
Canon’s travle stand på Fespa 2022

Sign & Print besøgte Canon på Fespa og talte med Hans Dalmeijer, som viste rundt på standen og var vældig begejstret for 3 store nyheder:

  1. Den nye UVgel FLXfinish+ trykfarve
  2. Canons hurtigste flatbed printer til dato – Arizona 6100 Mark II
  3. Prisma XL Suite – en ny og avanceret workflow-software
Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager, Canon Danmark

Hans Dalmeijer fortæller:

“Canons Colorado printere er kendt for at kunne trykke både matte fløjlsagtige eller farvefyldte højglansfyldte overflader baseret på samme trykfarve. Det vigtige ord er “eller”, som Canon har ændret til “og” fordi en ny udvikling nu gør det muligt at trykke begge alternativer med samme trykfarve i samme gennemløb. Man har i praksis gjort det muligt at partiel lakere alle tryksager i et og samme gennemløb og dermed forøget mulighederne for værdiforædling betydeligt”.

Mat og glansfuld trykning med samme trykfarve i samme gennemløb

Du kan se en video med partiel lak effekt her:

“Canon har i de senere år udviklet sig hurtigt indenfor større fladbed printere, og det skyldes jo, at Canon var så forudseende at købe OCE. Den nye Arizona 6100 XTS klarer nu formater på op til 2,5*3,2 meter, og den trykker om til 220 m2 i timen. Det giver en betydelig for produktivitetsfordel for dem som vælger denne nye printer. Og så har vi faktisk en ny specialversion Arizona 6100 XTHF – HF for High-Flow – med 15 gange højere sug og som om er udviklet til specielle porøse produkter, hvor det konventionelle sug har svært ved at holde produktet fast på bordet”.

Canon Arizona 6100 Mark II flatbed printer med en kapacitet på op til 220 m2 i timen

Du kan se en video om Canons High Flow suge-teknologi her:

“Endelig er der så den nye Prisma XL Suite software, som giver en meget hurtigere igangkøring, fordi tidligere lagrede jobprofiler kan hentes frem lynhurtigt, ligesom jobbene løbende overvåges og der sendes meddelelser om eventuelle afvigelser i produktionen. Prisma XL er cloudbaseret og er derfor hurtigere og lettere tilgængelig end tidligere versioner”.

Du kan læse mere om Prisma XL Suite her:

Du kan se en video om Prisma XL Suite her:

 

 

 

 

Læs videre

OKI fokuserer på Signage

I 1877 opfandt Graham Bell telefonen. I 1881 grundlagde Kibataro Oki virksomheden OKI (stor på japansk), som samme år producerede den første telefon i Japan. Sidenhen er OKI vokset til at blive en af Japan's førende elektronik virksomheder, som også begyndte at producere kopimaskiner og printere i 1970-erne.
OKI har specialiseret sig i printere til etiketter, let emballage og film

Én virksomhed, uendelige muligheder. Det er Ricoh på Sign, Print & Pack

For blot nogle få måneder siden overtog Ricoh forhandlingen af Quadient's færdiggørelsesmaskiner for det nordiske område, så derfor kan Ricoh nu tilbyde et fuldt end-to-end produkt program indenfor digitaltryk og færdiggørelse.
Jan_RDK1

Carl Jensen viser ergonomisk arbejdsbord på Sign, Print & Pack

Carl Jensen har udviklet sig til at være en landets største leverandører til visuel kommunikation.
Carl Jensen's nye laminator/arbejdsborg, som vises på Sign, Print & Pack

Heidelberg fokuserer på software i skyen

Heidelberg udvider produktprogrammet med mindre, digitale trykmaskiner, og drejer virksomheden i en ny retning med fokus på mere digitalisering og software.
Heidelberg_web

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6