EWJ forstærker sin grønne profil på Sign, Print & Pack

PUBLICERET: 13 July 2022
OPDATERET: 13 July
HP 800 Latex printer

EWJ blev stiftet af Erling Winter Jacobsen tilbage i 1967 og har siden da udviklet sig til at blive en af Danmarks førende udbydere af hardware, efterbehandling og forbrugsmaterialer indenfor storformat print. Med mere end 55 års akkumuleret erfaring kan EWJ give en en unik kvalificeret rådgivning omkring valg af både udrustning og produktionsprocesser i forbindelse med opstart og optimering af storformat print.

Lena Jakobsen er daglig leder og produktspecialist hos EWJ AS

Sign, Print & Pack har talt med Lena Jakobsen, som fortæller:

“Med vores lange historie og brede kontaktflade i storformat markedet finder vi det helt naturligt, at vi deltager på Sign, Print og Pack med en af de største stande, hvor vi gerne vil vise det, som vi er bedst til, nemlig at markedsføre “grønne” og dermed miljøvenlige og bæredygtige produktionskoncepter. Vi fokuserer derfor på vores storformat Latex printere fra HP med vandbaserede inkjet farver, som kan printe på både bestrøgede og ubestrøgede materialer. Vores latex løsninger er både generelt miljøvenlige og samtidig kan de med fordel anvendes i segmenter, som printer til f.eks. hospitalsvæsenet, børnemiljøer og offentlige forvaltninger, hvor netop miljøvenlighed er helt fundamental.”

Lena Jakobsen tilføjer:

“Naturligvis forventer vi at møde en masse af vores professionelle storformat kunder, men vi håber også at nogle af de virksomheder, som i dag “kun” er brugere af storformat produkter, vil komme forbi Sign, Print & Pack og “nytænke” om ikke det giver fin mening selv at producere visse opgaver “in-house” i stedet for at sende opgaverne til udlandet.

Vi ved fra vores professionelle kunder, at især de virksomheder som har valgt at arbejde med billigere udenlandske leverandører, slet ikke har fået de økonomiske fordele ud af dette som de havde håbet, fordi kommunikationsproblemer og kvalitetsudfordringer har genereret en hel række uforudsete omkostninger.

Priserne på maskinerne er nu så lave og betjeningsvenligheden er så høj, at der med stor fordel kan investeres i storformat, og her hjælper vi gerne med professionel rådgivning, så den optimale løsning opnås.”

Du kan linke til EWJs nye hjemmeside her:

 

Læs videre

Faerch investerer stort i genbrug af fødevareemballage

Den danske producent af plastbakker til fødevarer, Faerch, har gennem de sidste fire år opbygget en genbrugsfabrik til PET-bakker i Holland.
faerch_04

Nanette Thomas skal løfte niveauet hos etiketbranchen

Med sin indtræden i FINATS bestyrelse, kommer danske Nanette Thomas til at sætte sit præg på organisationens udvikling og ikke mindst evnen til at dele deres akkumulerede viden.
nanette_01

Konica Minolta: Overgangen fra analogt til digitalt etikettryk fortsætter

Carsten Bamberg, forretningsudviklingschef hos Konica Minolta Business Solutions Europe giver sit syn på 2023, som han mener vil være præget af en fortsat stærk tendens til øget digitalisering inden for print af etiketter.
Carsten_Bamberg-1024x768-1

Skab eksklusive etiketter i bare ét gennemløb

GM (Grafisk Maskinfabrik) lancerer en ny etiketlinje til udsmykning af eksklusive etiketter.
GM_DCS350Flex+Wine

De seneste nyheder

Kongen kom forbi

Onsdag den 24. april 2024 indviede Danmarks Medie- og Journalisthøjskole deres nye uddannelsesbygning i Ørestad Nord, Amagerfælledvej 190.
DMJX_01

Dystan & Rosenberg køber Stanton og flytter

Dystan-Rosenberg annoncerer på deres LinkedIn-side at de køber Stanton, bedre kendt som Københavns papæskefabrik.
Dyro-stanton

Simon er Hex’pert

Simon Manley Jokumsen har efterhånden gennemgået næsten alle de kurser han kan inden for Hexis’ sortiment og er derfor udnævnt til Hex’pert.
simon

Messepræmiere for Zünds Q-Line

Zünd vil, for første gang, vise deres industrielle skærebord Q-Line på en messe.
zund-drupa_01