EWJ forstærker sin grønne profil på Sign, Print & Pack

PUBLICERET: 13 July 2022
OPDATERET: 13 July
HP 800 Latex printer

EWJ blev stiftet af Erling Winter Jacobsen tilbage i 1967 og har siden da udviklet sig til at blive en af Danmarks førende udbydere af hardware, efterbehandling og forbrugsmaterialer indenfor storformat print. Med mere end 55 års akkumuleret erfaring kan EWJ give en en unik kvalificeret rådgivning omkring valg af både udrustning og produktionsprocesser i forbindelse med opstart og optimering af storformat print.

Lena Jakobsen er daglig leder og produktspecialist hos EWJ AS

Sign, Print & Pack har talt med Lena Jakobsen, som fortæller:

“Med vores lange historie og brede kontaktflade i storformat markedet finder vi det helt naturligt, at vi deltager på Sign, Print og Pack med en af de største stande, hvor vi gerne vil vise det, som vi er bedst til, nemlig at markedsføre “grønne” og dermed miljøvenlige og bæredygtige produktionskoncepter. Vi fokuserer derfor på vores storformat Latex printere fra HP med vandbaserede inkjet farver, som kan printe på både bestrøgede og ubestrøgede materialer. Vores latex løsninger er både generelt miljøvenlige og samtidig kan de med fordel anvendes i segmenter, som printer til f.eks. hospitalsvæsenet, børnemiljøer og offentlige forvaltninger, hvor netop miljøvenlighed er helt fundamental.”

Lena Jakobsen tilføjer:

“Naturligvis forventer vi at møde en masse af vores professionelle storformat kunder, men vi håber også at nogle af de virksomheder, som i dag “kun” er brugere af storformat produkter, vil komme forbi Sign, Print & Pack og “nytænke” om ikke det giver fin mening selv at producere visse opgaver “in-house” i stedet for at sende opgaverne til udlandet.

Vi ved fra vores professionelle kunder, at især de virksomheder som har valgt at arbejde med billigere udenlandske leverandører, slet ikke har fået de økonomiske fordele ud af dette som de havde håbet, fordi kommunikationsproblemer og kvalitetsudfordringer har genereret en hel række uforudsete omkostninger.

Priserne på maskinerne er nu så lave og betjeningsvenligheden er så høj, at der med stor fordel kan investeres i storformat, og her hjælper vi gerne med professionel rådgivning, så den optimale løsning opnås.”

Du kan linke til EWJs nye hjemmeside her:

 

Læs videre

Konica Minolta: Overgangen fra analogt til digitalt etikettryk fortsætter

Carsten Bamberg, forretningsudviklingschef hos Konica Minolta Business Solutions Europe giver sit syn på 2023, som han mener vil være præget af en fortsat stærk tendens til øget digitalisering inden for print af etiketter.
Carsten_Bamberg-1024x768-1

Skab eksklusive etiketter i bare ét gennemløb

GM (Grafisk Maskinfabrik) lancerer en ny etiketlinje til udsmykning af eksklusive etiketter.
GM_DCS350Flex+Wine

Et roligere papirmarked retter atter fokus mod bæredygtighed

Efter en særdeles turbolent år er papirmarkedet inde i en mere normal periode. Leveranceforholdene er stabile og det samme kan siges om priserne om end de stadig er høje.
igepa_project_image1

Skal du med på Interpack 2023?

Nye teknologier og emballagetrends fra hele værdikæden præsenteres. Og der vil være svar på, hvordan vækstmuligheder skabes og branchens udfordringer overkommes.
Interpack1

De seneste nyheder

Simon Manley vinder World Wrap Masters

På FESPA-messen blev der over to dage kæmpet hårdt og I de sidste timer inden FESPA-messen lukkede gav han sit yderste og gik helt til tops.
wwm_01

Nize Equipment sætter fokus på kundeoplevelsen

Med oprettelsen af en helt ny stilling, har Nize Equipment sat det skarpe lys på on-boarding af især nye kunder.
nize_fespa_01

Canon hæver barren inden for storformatprint

Med tre nyheder viser Canon deres fleksibilitet inden for storformatprint på FESPA-messen.
Canon_dk_01

Ricoh står på DTF-toget

Til manges overraskelse har Ricoh valgt 100% fokus på tekstiltryk på FESPA-messen, hvor de præsenterer to helt nye produkter.
Ricoh_01