Så kom skiltefaget endelig med til DM i Skills

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 19 April 2022
OPDATERET: 19 April

Det er hvert år en længe ventet begivenhed, når de dygtigste elever fra alle landets erhvervsskoler tager til DM i Skills.

Konkurrencen afvikles hvert år et nyt sted i Danmark, hvor en stor hal/flere haller bliver det festlige omdrejningspunkt for forskellige aktiviteter, hver enkelt faggruppe skal gennemgå. De dyster alle i konkurrencen om at blive danmarksmester i netop deres fag.

I år afholdes DM i Skills over tre dage (28.-30. april) i Høng Hallerne i Kalundborg kommune. Over tre dage findes de dygtigste lærlinge inden for hvert fag der er repræsenteret. Om lørdagen er der finaledag og kåring af de bedste lærlinge.

Skiltefaget med for første gang

I flere år har skiltefaget været tilskuere, og ved sidste DM i Skills var de gæstedeltagere. Men nu er skiltefaget blevet opgraderet til et konkurrence-fag på højde med de andre! Vinderen vil få titlen som Danmarks dygtigste skilteteknikerlærling.

Vikiallo har, sammen med blandt andre Antalis og sign service, besluttet, at de gerne vil støtte DM i Skills med et sponsorat i form af et større kontantbeløb.

– Vi mener, det er vigtigt at få vores fantastiske branche på landkortet. Og vi glæder os til at være med, og håber at kunne fortælle mere senere, lyder den glade melding fra vikiallo.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Amstrup skifter udtryk

Vibeke Amstrup fortæller, at Amstrup er en virksomhed i konstant udvikling og at de med deres nye branding forsøger at afspejle dette.
amstrup

International Paper overhaler Mondi indenom

Vi kunne fornylig fortælle, at papirgiganten Mondi og DS Smith var blevet enige om indholdet i en handel, hvor Mondi købte DS Smith.
IP og DS Smith

Epson vil ændre spillereglerne for de små producenter

Under temaet ‘Præcis, kompakt og energibesparende’ lancerer Epson deres Drupa-planer.
Epson_Drupa

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05