Canon åbner ny inkjet-farvefabrik

PUBLICERET: 28 February 2022
OPDATERET: 28 February

Som svar på den voksende efterspørgsel på inkjet-produktionsprintere har Canon åbnet en ny produktionslinje for vandbaseret polymerblæk på deres produktionsfacilitet i Venlo, Holland.

Fabrikken, på 1500 m2, er blevet placeret i en af de eksisterende bygninger og udstyret med det mest avancerede produktionsudstyr for at kunne levere vandbaseret polymer-farve af højeste kvalitet. Samtidig har det skabt nye arbejdspladser, hvor 30 medarbejdere er beskæftiget. Det er en blanding af omplaceret personale og ny-ansættelser.

Canon blev sidste år udnævnt til markedsleder inden for rulle- og arkfødede inkjet-produktionsmaskiner i EMEA af markedsanalysefirmaerne Infosource og Keypoint Intelligence.

ColorStream-, ProStream- og varioPRINT iX-seriens inkjet-printere har vist sig at være attraktive valg for blandt andre kommercielle trykkerier takket være deres offset-lignende kvalitet, pålidelige produktion og store fleksibilitet. På grund af disse maskiners succes har Canon bevaret deres førende position på disse markeder. For at understøtte den voksende kundebase og deres stadigt stigende produktionsvolumen, har Canon opskaleret sin vandbaserede, polymerblæk produktionskapacitet ved at bringe et nyt anlæg i spil.

Rob Puts, Vice President for produktion og logistik hos Canon Production Printing, forklarer: – Vores vandbaserede polymerblæk er, som alle vores egenudviklede teknologier, udviklet og testet internt før de blev bragt på markedet. Efter at have vist deres duelighed, hvilket de tydeligvis har gjort, investerede vi i denne nye fabrik for at imødekomme den voksende efterspørgsel fra eksisterende kunder samt forventede stærke fremtidige krav. Dedikeret til produktionen af vandbaseret polymerblæk, der kan bruges på tværs af vores mange inkjet-produktionsmotorer, er det nye, højautomatiserede anlæg bygget til at tilfredsstille et hvilket som helst vækstniveau, vores kunder opnår.

Læs videre

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

Læseevnen falder – bøger er løsningen

Børns evne til at optage viden er faldende. Professor Anne Mangen fra Stavanger har undersøgt hvorfor.
riksdagen