Bliv synlig på landevejen

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 14 February 2022
OPDATERET: 14 February

Dekoration af biler er et godt reklameredskab. Det er ingen i tvivl om – og det er Jeanne Thylkjær Fjordback heller ikke. Hun har selv en fortid i skiltebranchen, men i dag har hun handywoman. Det er en shop, en kørende håndværker og en kursusvirksomhed.

Shop og kurser – målrettet kvinder og andre med 10 tommerfingre

Jeanne Thylkjær Fjordback vil gerne lære kvinder og andre, der ikke er vant til at selv at kunne foretage småreparationer og lignende selv, at klare disse opgaver. Hun har også skabt en shop med værktøj, og ikke mindst har hun startet en række kurser, hvor man kan lære at håndtere en hammer eller en bordsliber og fikse en dryppende vandhane for at nævne et par eksempler.

For kvinder kan godt, siger Jeanne Thylkjær Fjordback. De skal bare lige have et par ”hints” med på vejen. Derfor har investeret i en ny stor lastbil, som kører rundt og holder kurser. Og hvor finder man en bedre reklamesøjle end en pink lastbil. Den vækker så stor opmærksomhed, at man ikke kan undgå at bemærke budskabet. Godt set af Jeanne Thylkjær Fjordback, som i øvrigt er ved at tage stort kørekort, så hun selv kan sidde bag rattet.

– Jeg er snart klar til www.hand.ywomanontour.dk, så vi kan få endnu flere seje, danske kvinder, der kan bore huller, hænge egne billeder og lamper op og skifte en vandhane. Det er min mission, lyder det fra Jeanne Thylkjær Fjordback.

Den pink bil er dekoreret af Natascha og Henriette fra SignMeUp i Padborg.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01