Nilpeter dropper messedeltagelse i 2022

PUBLICERET: 18 January 2022
OPDATERET: 18 January

– Baseret på erfaringerne fra virkningen af COVID-19-pandemien de seneste to år, vil vi fortsætte vores succesfulde fokus på virtuel promovering. Derfor har Nilpeter besluttet ikke at udstille på messer i 2022, oplyser Jakob Landberg, salgs- og marketingdirektør, Nilpeter A/S.

Deltagelse i udstillinger og messer kræver et stort engagement og en stor forberedelse fra maskinproducenternes side. Med usikkerheden i forbindelse med spredningen af nye varianter af COVID-19, finder Nilpeter det ikke i deres interesse at deltage i dette års messer. De vil i stedet fokusere på salgsrelaterede aktiviteter i Nilpeters teknologicentre i Danmark, USA, Indien, Thailand og Brasilien.

– Vi har prioriteret sundhed og sikkerhed for vores personale, salgspartnere og helt sikkert kunder, mens vi har intensiveret produktudviklingen – nemlig FA-26 og MO-Line FUSION – begge introduceret under pandemien. Denne strategi vil blive videreført i løbet af dette år, siger Jakob Landberg.

– I det seneste halve år har den globale komponentmangel vist sig at være en udfordring. Det har resulteret i lange leveringstider på vores produkter samt betydelige prisstigninger på råvarer og komponenter. Al tilgængelig presseproduktionskapacitet vil blive prioriteret i forhold til at opfylde vores kunders leveringskrav, slutter Jakob Landberg og tilføjer – at Nilpeter ser frem til at udstille på fremtidige udstillinger, når omstændighederne tillader det.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01