Plotteriet i Aarhus investerer og udvider

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 4 January 2022
OPDATERET: 4 January

Plotteriet er et mindre digitalt trykkeri midt i Aarhus, hvor de bor i stueetagen af nogle af Dansk Film Fabriks smukke gamle bygninger. Her nørder de med papir, farveindstillinger og print. At stifteren og indehaveren Troels Heiberg Frandsen er uddannet arkitekt fornægter sig ikke i deres tilgang til opgaverne.

De startede med det mest nødvendige udstyr, og mere er løbende kommet til. I dag er der fyldt godt op i lokalerne. Der er absolut ikke er plads til mere. Så da de nu også har investeret i en digital skære/falsemaskine, som kan figurskære og lave bukkestreger på det meste, samt en Xerox Iridesse, var det nødvendigt at finde nye lokaler.

– Vi er vokset ud af rammerne i Dansk Film Fabrik så midt i april flytter vi til noget nyt og større men stadig bynært lige nord for Frichsparken. Vi ser frem til at byde kunderne velkommen i de nye lokaler, og vi lover, at det bliver godt, fortæller Troels Heiberg Frandsen.

De nye lokaler, som er den tidligere Rammefabrikken Jyden, ligger i Åbyhøj ErhvervsCenter, så Plotteriet vil fortsat bo i en fabrik fra det gamle Aarhus’ erhvervshistorie, men de får dobbelt så meget plads.

På det private plan har Troels Heiberg Frandsen i øvrigt også udvidet. Han er sammen med Janni Schou Pedersen, som også er arkitekt og en del af Plotteriet, sidste år blevet forældre til tvillinger.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01