De har vokseværk i Regnskoven

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 19 October 2021
OPDATERET: 19 October

Når man besøger Buchs i Randers – træder man ind i en fantastisk regnskov. Den er med til at skabe en stemning af noget frodigt, positivt og kreativt.

Det gør de åbenbart med så stor succes, at de har gang i at udvide medarbejderstaben på fuld kraft.

De har netop ansat ikke bare én med tre nye medarbejdere. Bo Janting er ny filmmand, der skal arbejde med reklamefilm, eventvideoer, produktpræsentationer og brandingvideoer med meget mere.

Charlotte er nyansat grafisk designer. Hun har ændret status fra fast tilknyttet freelancer til fastansat.

John er ansat som webudvikler. Han har tidligere været ansat hos Buchs, og er nu vendt tilbage.

Men det er ikke nok med tre nye medarbejdere. De søger også en Art Director, en Google specialist, en SoMe specialist, endnu en webudvikler og også en kontaktchef.

Mon anlæggelsen af en regnskov er et redskab til positiv udvikling? Der skal måske lidt mere til, men skøn er deres regnskov, og dejligt at læse om virksomheder med god succes.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01