Bliv opdaget af såvel nye som gamle kunder

PUBLICERET: 11 October 2021
OPDATERET: 11 October

Der findes formentlig kunder, der ikke kender din virksomhed. Der findes måske også kunder, der kender din virksomhed, men som ikke ved, at du kan det, de har brug for. Undgå dette – og bliv en del af trykkeriguiden.dk og skilteguiden.dk.

Trykkeriguiden.dk og skilteguiden.dk er en ny service der tilbydes trykkeri- og skiltevirksomheder for at give større synlighed i markedet og som stilles gratis til rådighed for tryksagskøbere. Hvis du tilmelder din virksomhed inden den 31. december 2021, vil søgbarhed i guiden være gratis frem til 30. juni 2022. Herefter koster det 300 kroner halvårligt eller 500 kroner helårligt at være en del af guiden.

Forskelloge søgekriterier giver mulighed for at finde den rigtige virksomhed til opgaven.

Hvad skal du gøre?

Du skal gå ind på trykkeriguiden.dk og oprette en bruger. Derefter skal du tilknytte en eller flere virksomheder i trykkeri- og/eller skilteguiden. Enten ved at vælge en fra listen eller oprette en ny. Så vælger du, hvilke produkter, ydelser, teknologier og mærkningsordninger din virksomhed skal stå på mål for og kan til sidst uploade et logo og skrive en kort tekst om din virksomhed.

Hvad koster det?

I første omgang ikke noget. Hvis man tilmelder sig guiden inden udgangen af 2021, vil første halvår 2022 være gratis. Herefter vil der blive opkrævet et gebyr på 300 kroner pr. halvår/500 kroner pr. helår pr. guide eksklusive moms. Abonnementet kan til enhver tid opsiges.

Hvem er den for?

Trykkeriguiden.dk og skilteguiden.dk er for de indkøbere som ønsker et større udvalg, når de skal træffe beslutninger om, hvor de skal lægge deres indkøb. Vi vil hjælpe dem ved at give dem et samlet og større overblik.

Hvordan markedsføres guiden?

Guiden vil hen over vinteren blive markedsført på en eller flere markedsføringsfolkets nyhedsplatforme, overfor brancheforeninger, i relevante grupper på sociale medier samt på Print og Mediers platforme.

Hvordan ajourføres guiden?

Det gør I selv, så snart I har noget I vil tilføje eller ændre. Via jeres login kan I altid ændre på søgekriterierne.

Klik ind på trykkeriguiden.dk eller skilteguiden.dk allerede i dag og bliv en del af de søgbare trykkeri- og skiltevirksomheder.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Bording overtager Formegon

Kommunikations- og marketinghuset Bording Danmark A/S fortsætter oprustningen. 1. september overtages alle aktiviteterne i Formegon, som er en uafhængig totalleverandør indenfor grafisk design, grafisk produktion, digital produktion, events og merchandise.
formegon_bording

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01