Limo Labels A/S har købt 4Labels i Hobro

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 17 September 2021
OPDATERET: 17 September

Med Limo Labels overtagelse af 4Labels ser vi endnu en konsolidering inden for etiketbranchen. Tilbage i 2015 fusionerede fire selskaber. De er i dag Limo Labels med produktion i Stevnstrup og Birkerød og mere end 150 ansatte og en produktion på omkring 3 milliarder etiketter årligt.

4Labels blev startet i 2006 af fire personer, der kendte hinanden fra trykkeribranchen. De fire, Søren Møller, Christian Nissen, Tom Sørensen og René Thorsen Bonde, har skabt en etiketvirksomhed baseret på fleksibilitet, konkurrencedygtige priser og korte leveringstider. I 2018 byggede de nyt domicil i Onsild ved Hobro.

Limo Labels overtagelse af 4Labels er sket per 14. september i år, og selve overtagelsen er allerede igangsat. Det forventes, at samtlige 16 medarbejdere i 4Labels, ejerne samt produktionsanlægget vil være flyttet til Limo Labels adresse i Stevnstrup ved Randers inden årets udgang.

Hos Limo Labels tilbyder de allerede alle trykteknologierne, digital, flexo og serigrafi. Når 4Labels produktion er flyttet kan de fuldende porteføljen med HP Indigo maskiner og efterbehandlingsudstyr til produktion af højtforædlede etiketløsninger.

– Limo Labels A/S’ og 4Labels A/S’ kunder vil I det nye set-up få adgang til Nordens stærkeste portefølje af teknologi, trykteknologier og kompetencer, og vi glæder os til inden længe at præsentere de nye muligheder for vores samlede kundegruppe, udtaler Søren Møller fra 4Labels A/S og Asbjørn Bay-Smith, CEO Limo Labels A/S.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01