Limo Labels A/S har købt 4Labels i Hobro

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 17 September 2021
OPDATERET: 17 September

Med Limo Labels overtagelse af 4Labels ser vi endnu en konsolidering inden for etiketbranchen. Tilbage i 2015 fusionerede fire selskaber. De er i dag Limo Labels med produktion i Stevnstrup og Birkerød og mere end 150 ansatte og en produktion på omkring 3 milliarder etiketter årligt.

4Labels blev startet i 2006 af fire personer, der kendte hinanden fra trykkeribranchen. De fire, Søren Møller, Christian Nissen, Tom Sørensen og René Thorsen Bonde, har skabt en etiketvirksomhed baseret på fleksibilitet, konkurrencedygtige priser og korte leveringstider. I 2018 byggede de nyt domicil i Onsild ved Hobro.

Limo Labels overtagelse af 4Labels er sket per 14. september i år, og selve overtagelsen er allerede igangsat. Det forventes, at samtlige 16 medarbejdere i 4Labels, ejerne samt produktionsanlægget vil være flyttet til Limo Labels adresse i Stevnstrup ved Randers inden årets udgang.

Hos Limo Labels tilbyder de allerede alle trykteknologierne, digital, flexo og serigrafi. Når 4Labels produktion er flyttet kan de fuldende porteføljen med HP Indigo maskiner og efterbehandlingsudstyr til produktion af højtforædlede etiketløsninger.

– Limo Labels A/S’ og 4Labels A/S’ kunder vil I det nye set-up få adgang til Nordens stærkeste portefølje af teknologi, trykteknologier og kompetencer, og vi glæder os til inden længe at præsentere de nye muligheder for vores samlede kundegruppe, udtaler Søren Møller fra 4Labels A/S og Asbjørn Bay-Smith, CEO Limo Labels A/S.

Læs videre

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

Læseevnen falder – bøger er løsningen

Børns evne til at optage viden er faldende. Professor Anne Mangen fra Stavanger har undersøgt hvorfor.
riksdagen