Over 3.000 med interesse for robotter besøgte Teknologisk Instituts RobotBrag 2021

PUBLICERET: 3 September 2021
OPDATERET: 3 September
Teknologisk Institut havde rejst et stort cirkustelt for at få plads til alle de mange udstillere. Ill: Teknologisk Institut

Teknologisk Institut havde i torsdags sat alle sejl til og arrangeret en forrygende robotudstilling i deres lokaler i Odense, som dog langtfra var store nok til at huse alle de mere end 100 udstillere og de mange forskellige robot applikationer. Derfor havde man også rejst et helt cirkustelt for at få plads til alle. Udstillingen var fint besøgt allerede fra den åbnede, og til slut havde mere end 3.000 robotinteresserede personer lagt vejen forbi.

Denne redaktør besøgte også udstillingen og kunne konstatere, at udviklingen indenfor robotter – i bred forstand – går vældig hurtigt, så der blev også fremvist en hel del mobile robotter og droner.

Et tætpakket udstillingstelt med mange besøgende. Ill. Teknologisk Institut

Her kan du se Teknologisk Instituts video om RobotBrag 2021

Det, som især interesserer redaktøren, er den nyeste udvikling indenfor vision-control til styring af robotter i forbindelse med sortering af affaldsemballage for at få forøget genbruget, og her sker der også en række nye tiltag. Bl.a. blev det, i ugen der gik, offentliggjort, at Odense ny satser på et helt nyt sorteringskoncept, hvor mindre skal sorteres af brugerne og mere skal sorteres med robotter. Det lyder jo vældig fornuftigt.

Teknologisk Instituts førende specialist indenfor dette område er Jacob Kortbek, og det blev aftalen, at Pack&Move snarest besøger Jacob for at få en grundig gennemgang de nyeste udviklinger indenfor affaldssortering – og hvad der er muligt og ikke muligt. Mere om dette snarest i dette nyhedsbrev.

 

 

Læs videre

Exoskeletter kan aflaste kroppen

På Sign Print & Pack er det muligt at se bl.a.exoskeletter og hvad de kan gøre for at undgå skader og nedslidning af kroppen. Kig ind i robothjørnet.
Exoskelet gør det tunge let

Én virksomhed, uendelige muligheder. Det er Ricoh på Sign, Print & Pack

For blot nogle få måneder siden overtog Ricoh forhandlingen af Quadient's færdiggørelsesmaskiner for det nordiske område, så derfor kan Ricoh nu tilbyde et fuldt end-to-end produkt program indenfor digitaltryk og færdiggørelse.
Jan_RDK1

Carl Jensen viser ergonomisk arbejdsbord på Sign, Print & Pack

Carl Jensen har udviklet sig til at være en landets største leverandører til visuel kommunikation.
Carl Jensen's nye laminator/arbejdsborg, som vises på Sign, Print & Pack

Heidelberg fokuserer på software i skyen

Heidelberg udvider produktprogrammet med mindre, digitale trykmaskiner, og drejer virksomheden i en ny retning med fokus på mere digitalisering og software.
Heidelberg_web

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01