swissQprint udvider paletten af selvlysende farver

PUBLICERET: 9 August 2021
OPDATERET: 9 August

Selvlysende farver, neonfarver eller fluorescerende farver – kært barn har mange navne. Efter den nylige lancering af de fluorescerende farver gul og pink til UV-print, udvider swissQprint nu antallet af farver til fire ved at tilføje grøn og orange.

De fluorescerende farver til UV-print er, ifølge swissQprint, den seneste dille. De har et markant og forfriskende udtryk i dagslys. I mørke, under UV-belysning, lyser de op og skaber opmærksomhed. Med tilføjelserne neon grøn og neon orange er mulighederne for at skabe et særegent budskab og tiltrække forbrugernes opmærksomhed styrket.

swissQprint beskriver farverne som ideelle til event-, udstillings-, kunst- og temaverdener, hvor de kan bruges til plakater, bannere og POS-materialer samt informations- og vejledningssystemer, messe- og eventkoncepter, herunder armbånd, sikkerhedsopslag eller kampagneskiltning.

De fluorescerende farver fås til alle swissQprint flatbed- og rulle printere med UV-LED hærdning. De kan implementeres når som helst, især da swissQprint-systemerne har ni frit konfigurerbare farvekanaler. Rådgivning og salg i Danmark sker via NIZE equipment.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Bording overtager Formegon

Kommunikations- og marketinghuset Bording Danmark A/S fortsætter oprustningen. 1. september overtages alle aktiviteterne i Formegon, som er en uafhængig totalleverandør indenfor grafisk design, grafisk produktion, digital produktion, events og merchandise.
formegon_bording

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01