Visutech installerer to nye HP Indigo hos BrandFactory

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 21 June 2021
OPDATERET: 21 June
Med investeringen fordobles kapaciteten i Göteborg, hvor den ene installeres, og med den anden Indigo, der installeres i Stockholm udvides kapaciteten også kraftigt der.
 – Kvalitet og holdbarhed med kunden i fokus kommer altid i første omgang for os på BrandFactory, og vi optimerer det yderligere med det nye HP Indigo Pressure, som VisuTech leverer, siger Daniel Redner, Production & Project Manager hos Brandfactory i Farsta ved Stockholm, hvor den nye HP Indigo 5900 vil blive installeret.
– Takket være det faktum, at vi nu investerer i to nye trykpresser, en i Farsta og en i Göteborg, sikrer vi ikke kun en konsekvent jævn og høj kvalitet af begge produktionssorter, men også muligheden for at reducere klimakåvirkningen ved at kunne For at producere og levere fra det sted, hvor geografisk er tættest på slutkunden, forklarer Daniel Redner.

Syv farver betyder mange muligheder med specielle farver og et farverum ud over det sædvanlige.

BrandFactory vil efter installationerne af de nye digitale investeringer have 7-farveprint-muligheder samt en lang række nye funktioner, der tilbyder mange kreative applikationsmuligheder. HP Indigo kan tilbyde stor variation i intervallet af specielle farver. Med syv farveværker er der mange muligheder og forskellige farvevalg. Det betyder et farvespektre ud over det sædvanlige med print med CMYK plus orange, violet og grønt (HP Indichrome Plus) og simuleringer af Pantone® farveskalaen. De ekstra farve værker kan også bruges til lys cyan og lys magenta for at skabe blødere tone overgange og mættede farver eller til HP Indigo Digital Matte og HP indigo transparent blæk for at give trykket en ekstra beskyttelse eller for at skabe effekter. Med nye maskiner vil der også kunne printes med HP Indigo Electroink White. 
De nye Indigoer bliver installeret hen over sommeren.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01