Amstrup Skilte køber konkursboet efter Dekoprint

PUBLICERET: 22 April 2021
OPDATERET: 22 April

Amstrup Skilte i Fredericia, køber konkursboet efter Dekoprint i Padborg. Samtidig ansætter de Søren Pedersen, der tidligere var direktør hos Dekoprint A/S.

– Vi var egentlig ikke i markedet for at købe en virksomhed, fortæller direktør Vibeke Amstrup fra Amstrup Skilte, men det her var en god mulighed for, at styrke os som virksomhed, og for at bevare en arbejdsplads.
Amstrup Skilte er en af de større skiltevirksomheder og har mange samarbejdspartnere rundt i hele landet. Med købet af Dekoprint prøver de for første gang at have en satellitafdeling i en anden by. Vibeke Amstrup siger:
– Med en satellitafdeling i Padborg, kan vi betjene Dekoprints kunder, og give dem samme gode service, som de har været vant til. De vil også blive mødt af det samme fagligt stærke personale. Vi har ikke tidligere været særligt aktive i Sønderjylland. Det åbner nogle muligheder og samtidig kan vi også dække noget af det nordtyske marked.

Vibeke Amstrup er særligt glad for, at det lykkedes at fastholde Søren Pedersen og en af hans kollegaer, for der er ikke for mange skilte- og foliemontører på markedet. Vi ser gerne, at der kommer flere dygtige håndværkere i branchen.

– Søren Pedersen er blandt de bedste skiltemænd i vores branche. Han vil være en stærk medarbejder i vores virksomhed. Han vil derfor også fortsat have sin gang i det sønderjyske, hvor Amstrup Skilte nu står bag ham, og vi kan gøre hinanden endnu stærkere.

Amstrup Skilte havde et godt 2020, som faktisk var bedre end året før. Ifølge Vibeke Amstrup skyldtes det til dels at de har nogle store kunder, som ikke var særligt påvirkede af corona-krisen, dels at de reagerede hurtigt på nedgangen ved at tilpasse medarbejderstaben. Alle er siden blevet genansat, og de er allerede nu flere ansatte end de var før krisen satte ind.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01