Udvid produktporteføljen med ny sublimationsprinter

PUBLICERET: 13 April 2021
OPDATERET: 13 April

Mutohs nye sublimationsprinter, XpertJet 1682WR, er udviklet til dekoration af alle mulige typer polyesterbelagt eller polyesterbaseret materialer og gadgets. Applikationer omfatter tekstil-displays i butikker, personlig indretning og beklædning, soft signage, sportstøj, diverse promotion-artikler og meget mere.

XPJ-1682WR har forgyldte piezo-printhoveder, der kan producere i 4, 6, 7 eller 8 farve konfigurationer. Printhovederne kan affyre dråber i varierende størrelser fra 2,8 til 33,9 picoliter.

Den nye printer kombinerer flere produktforbedringer. Et nyudviklet flertrins trykvalsesystem forbedrer indføringen af sublimeringsmaterialer. Valserne kan let installeres takket være et forbedret afrulningssystem og nyudviklede medieflanger. Kontinuerlig udskrivning er gjort mulig med de forskellige motoriserede optagesystemer til rullevægte på op til 30, 40 eller 100 kg og en rullediameter fra 150 til 250 mm.

Med i løsningen er også den nye Media Tracker-teknologi. Med denne nye funktion kan brugeren udskrive en stregkode på den rulle medie, der er i brug, før den fjernes fra printeren. Når du genindlæser den samme rulle medie, læser XPJ-1682WR stregkoden og registrerer automatisk, hvor meget der er tilbage på rullen.

Denne sublimeringsprinter er tilgængelig med det samme og passer til virksomheder, der ønsker at udvide deres produktportefølje. Den sælges udelukkende gennem Mutohs kanal af certificerede og uddannede distributører i hele Europa. I Danmark forhandles Mutoh af NIZE equipment.

FAKTA OM: Mutoh XpertJet 1682WR

  • Efterfølger til Mutohs populære og prisbelønnede ValueJet 1638WX
  • Overfør sublimeringstryk op til 1625 mm (63,97 ”)
  • Forgyldte piezo drop on demand hoveder og drop størrelser fra 2,8 pl til 33,9 pl
  • Typiske produktionshastigheder mellem 10 m² / t og 48 m² / t
  • Op til 8 farveopsætninger
  • Nyt flersproget og intuitivt OLED-betjeningspanel
  • Oplyst printplatform
  • Forbedret mediehåndtering og transport
  • Klar til udskrivning i volumen: 30, 40 eller 100 kg motoriserede opstartssystemer
  • “Media Tracker” -funktion til at spore restindhold på medier

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01