Nyt online community for Canon storformatbrugere

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 8 April 2021
OPDATERET: 8 April

Canon åbner nu et helt nyt online community, graphiPLAZA, for eksperter inden for grafisk storformat. Der er fri adgang til platformen for kunder, partnere og medarbejdere. graphiPLAZA tilbyder et globalt netværk af ekspertise og giver mulighed for at forbedre forretningspraksisser.

Med plaformen graphiPLAZA får man nu muligheden for at blive informeret om de nyeste markedstendenser, blive inspireret af ’best practices’ fra hele verden og opdage nye, spændende applikationer. Den tilbyder en omfattende producent-uafhængig medieprofildatabase, der er kompatibel med Canons Arizona flatbed og Colorado rulle-til-rulle print-familier. Bruger- og teknisk dokumentation samt firmware og softwareopdateringer er tilgængelige inden for kun få klik. graphiPLAZA tilbyder et interaktivt forum, som er opdelt i forskellige emner, som gør det muligt at diskutere og debattere internt med kolleger i branchen.

– Storformatprint er en branche, som trives med kreativitet. Det er fantastisk at se så mange applikationer, vi kan adressere, og hvordan vores kunder, partnere og specialister altid finder nye og bedre måder at bruge vores teknologi på. Vores ambitioner med lanceringen af graphiPLAZA er at forbinde hele vores fællesskab – kunder, partnere og vores egne specialister – og åbne op for det kreative potentiale for alle, fortæller Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager, Canon Production Printing.

Platformen, som er fuldt ud GDPR-kompatibel og opfylder Canons sikkerhedsforanstaltninger, er håndteret af et medarbejderteam fra Canons Production Printing hovedkontor og støttet af Canons regionale salgsorganisationer.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01