Videbæk Bogtrykkeri sælger ugeaviserne

PUBLICERET: 5 February 2021
OPDATERET: 5 February

Efter 75 år hos Videbæk Bogtrykkeri A/S, overtager Herning Folkeblad alle Videbæk Bogtrykkeris ugeaviser fra den 5. maj 2021.

– Nutidens ugeavis kræver en stor organisation med digitale muskler og stort redaktionelt set-up. Det er vores overbevisning, at Herning Folkeblad er den helt rigtige ejer til vore ugeaviser. De har den fornødne størrelse og volumen til at kunne udvikle vore ugeaviser til fremtidens krav – såvel redaktionelt som digitalt.

Jette Clausen og Tommy Eriksen, indehavere af Videbæk Bogtrykkeri A/S, har lagt stor vægt på, at Herning Folkeblad er en lokal midtjysk mediekoncern, med det samme lokale mind-set som deres.

Frasalget af ugeaviserne betyder, at bogtrykkeriet fremover vil fokusere hundrede procent på grafiske kommunikationsløsninger til handels- og industrivirksomheder, ligesom man vil udbygge afdelingen for kirkelige magasiner, som er i vækst. Disse aktiviteter er i forvejen den største del af firmaets omsætning.

Udover medierådgiver Conny Møldrup, der flytter med ugeaviserne til Herning Folkeblad, følger der ikke yderligere medarbejdere med ved overdragelsen.

Alex Nielsen, adm. direktør i Herning Folkeblad siger i forbindelse med købet af ugeaviserne:
– Vi vil med udgangspunkt i vores redaktionslokaler i Bredgade i Videbæk kombinere dagbladet og ugeavisen samt hertil tillægge digitale ydelser. Dette sker for at understøtte den lokale forankring endnu mere.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01