Sign & Print-messen den 9.-11. februar 2021 bliver en online begivenhed

PUBLICERET: 21 September 2020
OPDATERET: 21 September

Den grafiske branche skal have lov til at mødes som normalt – men på en Corona-sikker måde. Derfor vil næste års Sign & Print-messe i Stockholm, den 9.-11. februar, blive gennemført som en online-begivenhed og bliver til Sign & Print Connect.

– Vi bygger nu et sted et virtuelt mødested – Sign & Print Connect – som er et sted, hvor du møder andre mennesker. Du får også en chance for at blive inspireret af foredrag, nye muligheder og lære om nyt udstyr og nyt materiale, siger AGIs udgiver Peter Ollén, der er arrangør af både messerne og Connect.

– Vi bruger Sign & Print Connect for ikke at lade os begrænse af Corona-situationen. For første gang på vores messer kan vi vise live-demonstrationer af udstyr i andre lande og føre samtaler med repræsentanter fra interessante trykkerier og skiltevirksomheder som befinder sig på andre geografiske lokaliteter.

Peter Ollén forventer stadig at være i stand til at gennemføre den fysiske messe Sign & Print Scandinavia – men først et år senere i 2022.

– Vi har spurgt udstillerne, og ingen har endnu sagt nej til at investere i en fysisk messe den 8.-10. februar 2022, det vil sige om lidt over et år. Men dette års messe bliver et digitalt møde, forhåbentlig med flere udstillere og betydeligt flere besøgende end normalt.

– Markedsføringen fungerer som sædvanlig med et trykt Sign & Print messenummer for alle registrerede og kommunikation via alle vores medier samt Google, Facebook og Linkedin. Allerede i december vil du som besøgende også være i stand til at booke en demo hos dine leverandører.

Virksomhedspræsentationer vil være dels i større live events, dels personlige møder mellem udstillere og besøgende.
– De besøgende klikker på en sælger, forbinder et videoopkald med deres telefon eller anden enhed og får en demo af, hvad de vil se eller hvad sælgeren vil foreslå.

– Selvfølgelig vil Connect ikke være som en almindelig messe. Vi vil gå glip af chancen for at tage en kop kaffe sammen eller afslutte dagen med et glas øl. På den anden side vil det nu være lige så let for nogen i Norrbotten og Skåne som det er for skiltemageren i Stockholm at snige sig ind på messen. Så nogle ting bliver lettere og andre værre med denne Corona-sikre variant, konkluderer Peter Ollén.

Sign & Print-messen i Odense september 2021 afholdes indtil videre som planlagt.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01