Goddag til Rasmus Brix Dall og farvel til Steen Madsen

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 19 August 2020
OPDATERET: 19 August

Steen Madsen startede Reproflex tilbage i 1999, og han kan se tilbage på en tid med både udfordringer og store glæder. Udfordringerne har som for så mange andre specielt drejet sig om at have tilstrækkelig kapital til rådighed både til udvikling og fx ved større valutaudsving på eksportmarkeder og naturligvis også under fx finanskrisen. Men med en god tysk investor, der troede på virksomheden har de klaret sig godt og Steen Madsen har fået skabt en god virksomhed.

Men som Steen Madsen siger, så er han en entreprenør, og nu har Reproflex nået en størrelse, der kræver nogle andre kompetencer. Derfor tog han og bestyrelsen for nogle år siden de største skridt mod et generationsskifte.

Det betyder, at virksomheden den 1. juni bød velkommen til den nye CEO, Rasmus Brix Dall. Steen Madsen har brugt de seneste måneder til at sætte Rasmus Brix Dall ind i forretningen og overlevere opgaverne. Steen Madsen har sidste arbejdsdag den 30. september – 21 år efter, han startede virksomheden. I næste Print og Medier magasin, der udkommer ultimo september, kan du læse mere om generationsskiftet i Reproflex. Modtager du ikke magasinet, kan det bestilles her.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01