Farvel Peer Kaasgaard, næsten, og fuldt goddag til Michael Callesen

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 2 January 2020
OPDATERET: 2 January

Det at stoppe som aktiv på arbejdsmarkedet kan være en svær beslutning. Men det behøver heller ikke være et skarpt hjørne. Det kan rundes til gavn for både arbejdsgiver og -tager.
Sådan bliver det for Peer Kaasgaard, der har haft en lang karriere i den grafiske branche, både her i Danmark og i udlandet. De seneste små seks år har Peer Kaasgaard været ansat hos vikiallo som Product Specialist. Men nu er det blevet tid til at trække sig fra arbejdsmarkedet. vikiallo og Peer Kaasgaard er blevet enige om, at Peer fremover kan indkaldes som freelance-medarbejder, når der hos vikiallo er specielle projekter eller opgaver på programmet. Så der bliver tale om en “blød”  pensionering.

Det bliver ikke et endeligt farvel til Peer Kaasgaard, men det bliver et fuldgyldigt goddag og velkommen til Michael Callesen, som vikiallo har ansat som Senior Sales Executive.
Michael har tidligere arbejdet både i Kim Harris første virksomhed: new wave data. Han var også med i starten, vikiallo startede op.
– Michael vil hjælpe vores andre dygtige sælgere med at betjene vores gode kunder, primært vest for storebælt men også nogen øst for storebælt, fortæller Kim Harris.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01