Skal printet elektronik være en del af din forretningsplan?

PUBLICERET: 28 October 2019
OPDATERET: 28 October

Printet elektronik er en teknologi, der kan revolutionere integrationen af elektronik i helt almindelige produkter. Digital inkjet-teknologi, som er kendt og anvendt af de fleste i den grafiske branche, kan bruges til at printe elektroniske komponenter. Det gælder fx sensorer eller antenner, på en række forskellige underlag, herunder glas, plast, papir, pap og tekstiler. Ved hjælp af printet elektronik kan man producere unikke produkter, der er skræddersyet til helt specifikke behov.

Force Technology og Teknologisk Institut inviterer til workshop omkring mulighederne for printet elektronik i forsyningskæden. Bliv klogere på, hvad printet elektronik er, hvad det kan, og hvordan det kan tilføre værdi indenfor en række forskellige områder.
Dagen vil byde på oplæg med konkrete cases fra skandinaviske virksomheder, der fortæller om deres erfaringer, herunder hvilke Internet of Things (IoT)-muligheder printet elektronik bidrager med til f.eks. pakkesporing, kontrol og håndtering. Workshoppen vil desuden indeholde en demosession, hvor man kan få hands-on erfaring.

Der vil være mulighed for at snakke med specialister om konkrete udfordringer, samt hvad der i dag er tilgængeligt på markedet og hvordan det kan bruges i din virksomhed. Desuden vil man kunne få praktisk information om mulighederne for et produktudviklingssamarbejde.

Workshoppen er arrangeret af Force Technology og Teknologisk Institut og finder sted tirsdag den 14. november kl. 13-17 i Center for Nanoproduktion og Mikroanalyse, Bygning 6, på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup. Workshoppen afholdes på dansk/engelsk.
Tilmelding senest 11. november: Online tilmelding

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01