Nonbye udvider i Sverige og øger produktionen i Danmark

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 12 August 2019
OPDATERET: 12 August

Med købet af forretningsområdet ”Skylt & Decor” hos det Pågen ejede svenske Systemtext AB styrker Nonbye sin position på hele det nordiske marked og har nu kontorer i de tre største svenske byer.
– Med købet af dele af Systemtext AB kommer vi i top 3 på det svenske marked. Samtidig styrker vi vores kompetencer med de nye kolleger, får nye kunderelationer og opnår betydelige stordriftsfordele. Vi er i dag den største aftager af PVC-frie og miljørigtige folier i Norden, og det åbner nye muligheder, fortæller Lars Nonbye.

Mere dansk produktion
Nonbye har valgt at fastholde al produktion på dansk grund, og har således ikke købt produktionsdelen med fra Systemtext AB.

– Vi har rigtig dygtige folk i Odder samt en omfattende og up-to-date maskinpark, så vi kan løse stort set alle opgaver, hvilket nu kommer endnu flere kunder til gode. Vi kommer med stor sandsynlighed til at udvide med flere produktionsfolk i det østjyske, fortsætter Lars Nonbye.

Styrker det internationale arbejdede
Med den styrkede position i Sverige og hele Norden fastholder Nonbye den positive udvikling, som også er drevet af partnerskaber i GLIMMA, som er verdens største branding netværk. Her har Nonbye ansvaret for hele Norden.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01