Det er messeår - med nyheder

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 1 May 2019
OPDATERET: 1 May

Det er til september hele branchen mødes i Odense Congress Center, hvor Sign, Print & Pack åbner dørene op den 18. og 19. september.

Messen er ”lokal” men fyldt med internationale nyheder, så du kan blive opdateret på al den nye teknologi og de mange muligheder, der er i branchen blot ved en kort køretur til Odense.

De mange udstillere er allerede ved at gøre klar til messen, og i messenyhedsbrevene, der udsendes fra næste uge, kan du følge med i de aktiviteter, der vil være. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet  – gratis og uforpligtende – ved at sende en mail til ll@agi.dk.

I år har messen også udstillere fra leverandører af PR- og gaveartikler  – og der vil være ekstra fokus også på digital signage området, som forventes at blive et større og større medie.

Som altid vil Janne Høgshøj præsentere spændende tryksager i kreative omgivelser, og der bliver demonstreret håndmaling af skilte. En altid spændende aktivitet for beskueren.

Wrappingkonkurrencen oplever også en fornyelse på årets messe. Der bliver blandt andet konkurreret i hold af to personer. Det bliver spændende at  følge.

Og du vil naturligvis igen i år også finde Print og Medier på messen. Vi ses vel i Odense den 18. og 19. september, ikk’?

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01