Canon lancerer ny printerserie

PUBLICERET: 1 May 2019
OPDATERET: 1 May

Canons nye tonerbaserede serie består af tre modeller – imagePRESS C910, C810 og C710. De byder på produktionshastigheder på op til henholdsvis 90 sider/min., 80 sider/min. og 70 sider/min. på medier op til 220 g/m2. Printerne er designede til at kunne klare en typisk månedlig volume på op til 500.000 A4-sider. Deres overordnede produktivitet er optimeret ved at minimere antallet af serviceintervaller. Printernes brugervenlighed gør dem velegnede til alle slags kunder – også dem, der slet ikke har erfaring med hverken farvestyring eller efterbehandling.

Endnu længere bannerformat

Med den nye serie er det muligt at arbejde med et større udvalg af medier på op til 350 g/m2 samt en bred vifte af strukturerede medier. Printerne kan også fremstille bannerprint på op til 1.300 mm, hvilket er næsten det dobbelte af, hvad der hidtil har været muligt. Dermed kan der tilbydes et større produktudbud fra bogomslag og plakater til fire-fløjede brochurer.

Flere efterbehandlingsmuligheder

En række efterbehandlingsmuligheder øger desuden fleksibiliteten. Blandt mulighederne findes en universalstabler til travle bannerprintmiljøer. Et output-kit sikrer kontinuerlig limindbinding uden behov for indblanding af operatør samt to samlehæfter-løsninger, hvor den ene er en kompakt udgave til kunder, der har begrænset med plads. Et nyt Document Finishing Device (DFD)-interface og en ny bridge-adapter giver inline-tilslutning til forskellige tredjepartsløsninger.

Lars Juul-Hansen, produktchef hos Canon Danmark, udtaler:
– I mere end et årti har vores højtydende imagePRESS-løsninger spillet en væsentlig rolle hos tusindvis af kunder i hele Europa. Med de seneste innovationer inden for vores professionelle printportefølje booster vi produktiviteten yderligere med højere printhastigheder og maksimal oppetid. Fra marketingmateriale til skræddersyede bogomslag, personaliserede postkort og endda små oplag af reklameemballage åbner imagePRESS-teknologierne op for en verden af muligheder for vores kunder – uanset størrelse. Vi hjælper dem med at realisere kreative idéer ved at anvende styrken af målrettet print, der vækker følelser og genererer respons.

imagePRESS C910-serien er til salg i hele Europa fra maj 2019 og kan købes direkte hos Canon eller hos udvalgte partnere.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand