Netværk med spændende møder

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 30 April 2019
OPDATERET: 30 April

Netværk er så betydningsfuldt, at det bør indgå i enhver virksomheds strategi og disponering af tid.

I en artikel i et tidligere Print og Medier-magasin udtalte Claus Tvangsø fra Skilt & Print Branchen, at deres brancheforening har skabt grobund for et meget givende netværk medlemmerne imellem. Et netværk, der skaber tillid, at de lettere kan trække på ressourcer og kompentencer fra hinanden.

Medit Consult vil skabe et seminarnetværk, hvor mennesker med fælles interesseområde i et uformelt netværk kan mødes om en række relevante seminarer. Det førstkommende finder sted Grundlovsdag den 5. juni i Sabro og temaet for møderne er overordnet kapitalfremskaffelse. Du finder seminaret omtalt på printogmedier.dk under event.

Et andet meget relevant netværksmøde, jeg er faldet over de seneste dage er i Grakom-regi. Brancheforeningen Grakom har tre kredsforeninger: Grakom ØSTdanmark, Grakom Østjylland og Grakom Nordjylland. Det er et netværksmøde for Grakommedlemmer i Østjylland, jeg er faldet over. Det ser superspændende ud. Temaet er “Hvad betyder den teknologiske udvikling for den grafiske branche – og hvor skal vi hen?” Talerne er Thomas Torp fra Grakom, Kim Svendsen fra Stibo Accelerator og Michael Abildgård fra DMJX. Mødet finder sted den 9. maj kl. 17-19 hos Stibo i Højbjerg. Læs mere her.

Husk, at alle brancherelaterede møder gratis kan opslås på printogmedier.dk’s eventoversigt. Jo mere den bliver brugt, jo lettere er det for branchen at danne sig et overblik over interessante og relevante netværks- og inspirationsmøder.

 

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01