Netværk med spændende møder

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 30 April 2019
OPDATERET: 30 April

Netværk er så betydningsfuldt, at det bør indgå i enhver virksomheds strategi og disponering af tid.

I en artikel i et tidligere Print og Medier-magasin udtalte Claus Tvangsø fra Skilt & Print Branchen, at deres brancheforening har skabt grobund for et meget givende netværk medlemmerne imellem. Et netværk, der skaber tillid, at de lettere kan trække på ressourcer og kompentencer fra hinanden.

Medit Consult vil skabe et seminarnetværk, hvor mennesker med fælles interesseområde i et uformelt netværk kan mødes om en række relevante seminarer. Det førstkommende finder sted Grundlovsdag den 5. juni i Sabro og temaet for møderne er overordnet kapitalfremskaffelse. Du finder seminaret omtalt på printogmedier.dk under event.

Et andet meget relevant netværksmøde, jeg er faldet over de seneste dage er i Grakom-regi. Brancheforeningen Grakom har tre kredsforeninger: Grakom ØSTdanmark, Grakom Østjylland og Grakom Nordjylland. Det er et netværksmøde for Grakommedlemmer i Østjylland, jeg er faldet over. Det ser superspændende ud. Temaet er “Hvad betyder den teknologiske udvikling for den grafiske branche – og hvor skal vi hen?” Talerne er Thomas Torp fra Grakom, Kim Svendsen fra Stibo Accelerator og Michael Abildgård fra DMJX. Mødet finder sted den 9. maj kl. 17-19 hos Stibo i Højbjerg. Læs mere her.

Husk, at alle brancherelaterede møder gratis kan opslås på printogmedier.dk’s eventoversigt. Jo mere den bliver brugt, jo lettere er det for branchen at danne sig et overblik over interessante og relevante netværks- og inspirationsmøder.

 

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder