Tre Bording-selskaber bliver til ét

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 23 April 2019
OPDATERET: 23 April

Allerede tilbage i 2018 fusionerede Bording tre selskaber.  Det drejer sig om Bording A/S, Bording Pro og Bording Instore. Det har været en fusion, der er sket i flere step, men nu er virksomheden klar til at præsentere Bording Danmark A/S, som er navnet på den nye samlede virksomhed.

De tre tidligere virksomheder kendetegnes ved:

– Bording InStore kommer med dyb viden og knowhow om instore- og outdoor-løsninger

– Bording Pro kommer med stærke kreative og grafiske kompetencer.

– Bording A/S kommer med et stærkt netværk af leverandører og systemer til at effektivisere indkøb og administrationen af grafiske produkter.

Steen Rocatis, adm. direktør Bording Danmark A/S

– Alle tre virksomheder beslægtede hinanden, men havde hver deres spidskompetencer. Nu bliver de tre spidskompetencer lagt sammen, og det kommer unægtelig vores kunder til gode, lyder det fra Steen Rocatis, adm. direktør i Bording Danmark.

I forbindelse med fusionen er der også udarbejdet en ny hjemmeside, som nu er klar og kan ses her.

Bording Danmark A/S har 85 anbsatte, kontorer i Aalborg, Aarhus og Glostrup samt et logistikcenter i Odder. Bording Danmark A/S er en del af Bording Group.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01