Lasertryk.dk kommer med endnu et flot regnskab

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 23 April 2019
OPDATERET: 23 April

Efter regnskabet at dømme er Lasertryk.dk i god form.  De har netop præsenteret deres 2018-regnskab, der viser en omsætning på 430 millioner kroner og en 34 procents stigning i driftsindtjeningen.

Sort på hvidt leverer Lasertryk.dk et løft i omsætningen fra 399 millioner kroner i 2017-regnskabet til 430 millioner kroner i 2018 – og rentabiliteten følger trop. Ejerne Anders Grønborg og Esben Mols Kabell kan som nævnt ovenfor fremvise en 34 procents stigning i driftsindtjeningen fra 54 millioner i 2017 til 74 millioner kroner i 2018. Resultatet før skat landede på 34 millioner kroner i 2018 mod 19 millioner året før.

–Alt kører planmæssigt i forhold til vores strategi, hvor vi satser både på organisk vækst og opkøb. Specielt vores software til større virksomheder, BrandCentral, der samler alle marketingaktiviteter i én løsning, har bidraget positivt til væksten, fortællerAnders Grønborg.

I det sidste fem år har koncernen overtager 15 trykkerier, og som tidligere nævnt her på siden, har de også overtaget deres første trykkeri uden for Danmarks grænser. Så som Anders Grønborg udtaler, så skyldes væksten ikke kun øget effektivitet og ordretilgang (265.000 unikke ordrer fordelt på 35.000 forskellige erhvervskunder), men også  fra omsætning i de opkøbte virksomheder. Der er i det seneste år blandt andet produceret 18.000.000 solgte visitkort, og der er brugt 8.000.000 kg. papir. 5.000.000 bøger er produceret fordelt på over 8.000 forskellige produktioner,

– Med de seneste opkøb har vi i koncernen overtaget 15 trykkerier de sidste fem år. Det er særligt spændende, at vi nu er kommet i gang med at købe op i udlandet, og vi er i dialog med flere svenske og danske trykkerier omkring opkøb, siger Esben Mols Kabell.

Siden Lasertryk afleverede sit første regnskab, har virksomheden kun haft røde tal på bundlinjen i de to første leveår, årene 1999 og 2000. De efterfølgende 18 regnskabsår har alle givet overskud, og i godt halvdelen af trykkeriets 20 leveår har Anders Grønborg og Esben Mols Kabell kunnet printe et tocifret millionoverskud på bundlinjen.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01