Gratis webinar-serie om professionel brug af PDF

PUBLICERET: 27 March 2019
OPDATERET: 27 March

Ovenpå sidste års succesfulde webinar-serie organiserer Ghent Workgroup syv nye webinarer. Serien starter den 11. april med en introduktion til PDF og PDF/X standarderne og dækker både grundlæggende og mere avancerede emner. Alle webinarer bliver præsenteret af branchens eksperter med mange års erfaring inden for deres respektive områder. Den fulde dagsorden er tilgængelig på Ghent Workgroups hjemmeside.
– Ghent Workgroup har to kerneopgaver, forklarer Cindy Van Luyck, Chief Marketing Officer hos CHILI Publishing og Marketing Officer i Gent Workgroup, – Den første er at skabe specifikationer og at finde frem til best practice, hvilket er ret udfordrende. Den anden opgave er at hjælpe med at uddanne branchen, hvilket er lige så udfordrende, da man skal oversætte den dybe tekniske viden til folk, der skal bruge den i hverdagen. Som vi så sidste år, er organisering af webinarer en effektiv måde at nå ud til mange mennesker på en gang.
For et år siden organiserede Ghent-arbejdsgruppen også en serie på otte webinars, og gennem dem nåede de ud til over 1500 mennesker. Dette tal fortsætter med at stige, da alle webinarer fortsat er tilgængelige online.
Den nye webinar serie vil også blive optaget, og videooptagelserne vil blive gjort tilgængelige på vores hjemmeside eller på Gent Workgroups nye YouTube-side.
Du kan abonnere på Gent Workgroup-kanalen for at sikre dig, at du ikke går glip af noget.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Bording overtager Formegon

Kommunikations- og marketinghuset Bording Danmark A/S fortsætter oprustningen. 1. september overtages alle aktiviteterne i Formegon, som er en uafhængig totalleverandør indenfor grafisk design, grafisk produktion, digital produktion, events og merchandise.
formegon_bording

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01