X&CO er kommet på nye hænder

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 25 February 2019
OPDATERET: 25 February

Printvirksomheden Digital Group, der blev starter tilbage i 2001, har en ambitiøs vækststrategi, hvor opkøb af eksisterende virksomheder er en del af planen.

Sidste år overtog Digital Group i forbindelse med strategien Røsfeld IT A/S og Hammer Hansen A/S, og her i januar måned var det Green Office Solutions i Viborg, der blev en del af virksomheden.

Og nu hvor vi skriver februar er det X&CO fra Herning, der har solgt aktierne til Digital Group, som overtager virksomheden med medfølgende sortiment, medarbejdere og kunder.

– Med opkøbet udvider vi vores aktiviteter betragteligt, og vi ser frem til at lære vores nye kunder at kende, fortæller Rasmus Højfeldt, direktør i Digital Group, der udover Odense er repræsenteret i Aarhus, Aalborg og Esbjerg.

Med overtagelsen af X&CO udvides aktiviteterne i det jyske markant, og Jan Larsen, der var direktør og partner i X&CO fortæller, at de med salget sikrer deres kunder, at de også fremadrettet får de bedste betingelser.

Samme adresse – samme medarbejdere

– Og så er det også vigtigt, at virksomheden fortsat er lokalt funderet med kontor i Herning, for det er noget, som har betydning for vores kunder, siger Jan Larsen,.
X&Co har haft adresse på Sandvigvej i Herning, og det er her, medarbejderne fortsat skal møde ind.

– Vores kunder kommer til at møde mange af de samme medarbejdere, men vores sortimentet og muligheder for at servicere vores kunder bliver væsentligt bredere, siger Jan Larsen.

– Vi får et stærkt setup, som er til fordel for vores kunder. Vi hjælper med at afdække behov og er konstant opdateret på, hvad der rører sig eksempelvis inden for printsikkerhed og software, supplerer Rasmus Højfeldt.

Fra mono- til multibrand

De to ser også en anden fordel for kunderne, for hvor X&Co var leverandør af produkter fra Ricoh, så er Digital Group en multibrand virksomhed med et større udvalg på hylderne. Digital Group er en af få virksomheder, der er godkendt og certificeret forhandler af både Konica Minolta, Ricoh, Xerox og HP.
– Kunderne får adgang til en bredere produktportefølje inden for print og avanceret software til eksempelvis håndtering af GDPR. Mange tænker ikke over det, men printere kan hackes, så de skal sikres, så man beskytter sine oplysninger, slutter Rasmus Højfeldt.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01