Scandinavian Print Group – SPG – har fået nye medlemmer

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 11 February 2019
OPDATERET: 11 February

SPG, som blandt andet består af Lasertryk.dk har på det seneste indlemmet to nye medlemmer i gruppen. Det er Novagraf i Aalborg og Dafolo i Frederikshavn. Dafolo har dog kun solgt deres grafiske forretningsområde til SPG. Esben Mols Kabell fra Scandinavian Print Group oplyser, at de har købt aktiviteterne og navnene ud af de to virksomheder og overtager hovedparten af personalet.

Både Novagraf og Dafolo vil fortsætte i markedet som hidtil og fra de samme adresser. Men nu med en lidt mere konkurrencedygtig produktion i ryggen, så de kan være totalleverandører for flere af deres kunder.

Anders Grønborg og Esben Mols Kabell startede sammen Lasertryk.dk, der i dag er en del af Scandinavian Print Group, som de to også står bag

– Det er vores erfaring, at kunderne sætter pris på en uændret måde at bestille på og hos de samme mennesker, men måske med et lidt bredere udvalg, flere digitale platforme og til tider skarpere priser, fortæller Esben Mols Kabell, der også oplyser, at personalet fra Vestergaards er flyttet ind hos Novagraf, men i øvrigt også fortsætter i eget navn og med egne kunder.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01