En verdenspremiere på Sign & Print Scandinavia

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 6 February 2019
OPDATERET: 6 February

Canons nye flatbed-printer Océ Arizona 1300 blev for første gang præsenteret offentligt tirsdag i denne uge, hvor Skandinaviens største messe inden for Sign og Print åbnede dørene for tre intense messedage. Ja, det var en verdenspremiere, der fandt sted, og interessen for den nye printer trak også pænt med publikum, der ville opleve den hurtige printer – op til 52,9kvm per time. Arizona 1300 er udviklet til et årligt forbrug op til15.000 kvm. Som noget nyt kører flatbedprinteren med LED hærdning, som du kan læse  mere om her.

På Zünd-standen var det deres D3 Digital Cutter, der trak en del tilskuere, der ville se hvordan der blev printet og skåret bordtennis bat. Og der var naturligvis også et lille bordtennisbord, hvor battene kunne afprøves.

Vikiallo-standen lagde hus til demonstrationer af deres populære Transferweeder og VR15 vinylfremover. Og interessen var stor.

Der blev også “wrappet” på Sign & Print Scandinavia, både Hexis the Battle og samtidig blev der afviklet Fespa SM i indpakning. Det er altid underholdende at se de dygtige wrappere arbejde, men ekstra underholdende var det nok at studere “blind wrappingen”, hvor også Ole Solskin deltog.

Og på seminarscenen kunne vores “egen” Esben Mols Kabell trække fulde huse, lige som han gør i Danmark. Han talte om Lasertryk og deres tilbud til kunderne, som kan være med til at give vækst til både den ene og anden virksomhed.

Lige efter Esben fulgte et indlæg om hvordan man bør tænke efterbehandling ind som noget af det første, når man planlægger en effektiv produktion. Det var Horizon, der stod for det foredrag.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand