Henrik Valentin skal være med til at udvikle Hexis Danmark

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 19 December 2018
OPDATERET: 19 December

Henrik Valentin er ny Key Account Manager hos Hexis Danmark. Men han er ikke ny i branchen. Tvært imod, så kommer han med mange års erfaringer fra et job som sælger og wrapping-ekspert hos Antalis.

– Jeg føler selv, at jeg har fuldt kendskab til branchen, og jeg var glad for mit job hos Antalis, men jeg ville gerne udvikle mig selv  inden for ledelse og produktansvar. Og jeg ville gerne dele ud af den erfaring, jeg har fået efter mange år i skiltebranchen. Nu får jeg mulighed for at være med til at fortsætte den udvikling, som blandt andet Jette Pryds og Christian Heibroch har sat så flot i gang på det danske marked. De er kommet langt, men der er muligheder for meget mere i løbet af de kommende år, fortæller Henrik Valentin.

Der er lige nu fem medarbejdere i Hexis i Danmark, men det er nok ikke maksimum. I takt med at virksomheden vil fortsætte sin udvikling, vil der ad åre nok også blive flere ansatte.

– For virksomheder, der sælger medier, er kurser en meget vigtig del af tilbuddene til kunderne. Både for at kunderne kan lære produkterne at kende og for os som virksomhed, der får mulighed for at lære kunderne og deres udfordringer bedre at kende, forklarer Henrik Valentin, og han fortsætter:– Det at Hexis har deres egne produkter, synes jeg er spændende. Det er det, der gør Hexis til noget særligt. Vi kan stå 100 procent inde for det, vi sælger, slutter Henrik Valentin vores lille samtale.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01