JT Gruppen flyttede og investerede samtidig i ny printer

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 13 December 2018
OPDATERET: 13 December

I forbindelse med en rundvisning hos JT Gruppen, der er flyttet  og nu har fået et bofællesskab med Bech Distribution, kunne jeg også opleve deres helt nye AccurioPress C3080 i fuld funktion.

JT Gruppen har kun haft maskinen siden den blev installeret på den nye adresse primo november, men Henrik Lund Sørensen, indehaver af JT Gruppen, der som de selv skriver på deres hjemmeside, er Danmarks største uafhængige kuverttrykkeri, er ret begejstret for den nye investering.

Da jeg besøgte dem, kørte deres offsetmaskine på fuld fart med et stort oplag kuverter.

Også den nye AccurioPress  har været på arbejde lige siden den blev installeret, og den har kørt og kører stadig mange mindre oplag af julekuverter.

Flot farveprint på kuvert uden “kantstreger”

– Vi så på flere forskellige printløsninger, men valget faldt på Konica Minoltas AccurioPress 3080. Det er en meget alsidig maskine, og den er fin til os. Ikke mindst fordi vi kan skifte fuser til kuverter. Det betyder, at vi kan køre en kuvert med næsten fuld farve uden ”kantstreger”, der hvor kuverten har flere lag. Det var afgørende for vores valg, at testkørslerne kunne klare de opgaver, vi satte op, fortæller Henrik Lund Sørensen.

En anden ting, der har stor betydning for en virksomhed som JT Gruppen er oppetiden for maskinen. Den erstatter to ældre maskiner, der nu er taget ud af produktionen. Derfor skal den nye både være hurtig, fleksibel, levere kvalitet og som nævnt have meget oppetid.

– Vi kender Konica Minolta og ved at de har en god serviceafdeling. Det var også afgørende for vores valg, fortæller Henrik Lund Sørensen, der også har været meget glad for at være med på Konica Minoltas Procom-tur.

– Der var nogle ”fede” arrangementer på turen, og det er udbytterigt at udveksle erfaringer med andre i branchen, siger Henrik Lund Sørensen inden vi går videre på rundvisningen i de nye lokaler.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01